Måndag.

Och en ny vecka. Idag ska ja till banken och fixa någon års grej. Sen till komvux och registrera mig. Sen blir det träning och bad på badet med älsklingen, lyckades precis få honom ur sängen en riktig liten lat mask är vad han är.

måste även ringa efter lite sommar jobb tänkte börja med höjden  där ja var förra sommarn och vickelby. Så har jag sökt billerud och tusen affärer. Vart kan man mer söka ?

lördag

Dålig jag är, men kort uppdatering för torsdag fredag och idag då.

Torsdag. hade jag och micke sex månader, på förmiddagen gick vi till medley och simma, bubbla å åkte lite vattenkana. Sen gick vi hem å jag bjöd honom på mat. Sen spela vi tv spel titta på film och bara mös med varann

Fredag. åkte med Hanna till blacka. SÅ bjöd mamma å pappa mig på sjukt god mat. Sen åkte ja å hanna till cia där även lollo var. Snick snacka om gamla minnen från mellanstadiet å bara skratta. 

Lördag. Ska följa med hanna in till stan när hon kör sina päron. Sen hem till henne så ska Hanna bjuda mig Cia och Lollo på kvällsmat. Gullig hon är :) kommer nog bli en mycket trevlig kväll. hanna ska hämta sina päron i stan inatt så då kunde ja åka med in till stan. Härligt slipper jag åka tåg imorn. 

Kommer nog bli en mycket trevlig kväll hemma hos Hanna. 
Det var allt för mig. 









onsdag.

Idag har jag och älsklingen varit i simhallen och simmat å lekt lite. Nu tittar vi på masterchef och micke lagar mat. gulligast i världen är han nog minsann :)
Händer nog inte allt för mycket på lindövägen ikväll blir väl soff mys åså :)

Imorn har jag och micke varit tsm i sex månader. tänk vad tiden går fort.

Tisdag

slutar man skriva en dag tar det lång tid innan man kommer tillbaka. men nu i väntan på att pocahontas 2 ska bli klar tänkte ja passa på ett ge er en liten updatering utav mig. Ja vad har hänt sen ja skrev nyår? middag,dricka,spel,prat trevligt hemma hos matte å lollo det var som sagt mycket trevligt. lördag söndag blev det lugnare än lugnast. Måndag bestämde sig ja å micke för att nu jävlar ska vi börja träna det var ju faktiskt vårat nyårslöfte som vi så bra har hållt i två dagar nu iaf :)

Älskar känslan av träningsvärk alltså att man gjort  något. Imorn blir det mer träning. Nu mina damer och herrar är det film mys som gäller med min älskling. Sov gott på er


RSS 2.0