Lördag.

Vakna runt tolv så himla skönt. Kolla på film med mammsen sen blev det stressigt snabb duscha sedan bort till Hannis.
Nu fixar vi iårdning oss för förfest hemma hos hilta sedan utgång. Wihuu är grymt taggad.
Hoppas vi ses i dimman ikväll.

Me like :)


Hanna


Hanna


Fredag.

Helt stört att det redan är fredag. skola igen på måndag ska bli kul å träffa mina vännor igen dock inte lika kul å ha servering för jag har ju inga byxor jävlar kanske ska ta tag i det problemet snart.

Idag ska jag nu snart städa mitt rum å fy fan va trisst gillar jag inte alls. men snart kommer man inte in i mitt rum längre så det är la dags nu antar jag.

Ikväll ska jag nog vara med hannis. Blir lite irreterad på min lillasyster som ska jävlas å vara hemma. annars skulle jag nemligen vara ensam hemma. ska nog flörta lite med henne muta henne lite grann kanske så åker hon nog någonstans får man hoppas.

Vad ska ni göra ikväll ? :)

Me&Lollo


Trött.

Blev å åka in till joel som sagt . glodde tv å snacka å var ute å gick med hans enormt fina hundar. ja vill med ha en är så svartsjuk.

NU sitter jag hemma å håller på å tråka ihjäl mig åså.

känner mig lite trött men funderar på å gå ut å gå :)

klart.

ska åka in till stan hem till joel. käka lite å vara hundvakt han är en grymt söt hund iihh :)
tänkte ringa å flörta lite med pappa å fråga om han kan hämta mig så slipper ja åka buss hem moahaha :)


Torsdag.

Ja då var det torsdag igen då kom precis hem ifrån mormor, jag har ätit mat,fixat iårdning händerna på kusin och mamma och fikat :).

Nu är jag hemma och väntar på att lina öhman ska höra av sig ikväll :)
kanske ska in till stan och äta kvällsmat å snick snacka lite åså. hoppas på det tycker inte om å bara vara hemma blir så rastlös då.

Längtar till helg, Imorn blir det nog mys med hannis å cia hoppas ja på med. :)
och på lördag party :)

Onsdag kväll

Japp onsdag. Idag har jag varit med madelene har snackat massa åså. Sen åkte jag hem å fixa naglarna på sis lätta pengar. Sedan hjälpte jag pappa att måla trappen duktig som jag är. Sedan övningskörde jag till kimsta det var grymt läskigt eftersom dom fixar där så var as trångt.

åkte till moster helene fixa naglar+händer på henne Tjäna en hundring där med.
Nu ska jag snart äta mat för jag är grymt hungrig.

känner mig duktig nu pusshej :)

:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


Hanna&Jag :)


Jag&Melli saknar dig.


Tisdag kväll.

Oj vad klockan har tickan snabbt idag. Jag har bara varit och handlat åt mormor och kollat på film ändå ganska skönt. Är nyligen hemkommen från en kvällspromenad med hannis oxå. alltid lika skönt å kul å snacka med den kickan :).

Fick även goda nyheter om helgen YES :D

Känner mig glad och lycklig vet inte varför men är det bara nog tack vare mina underbara vänner :)

Är dock lite negativ på att min dator är trasig å jag får inte tillbaka den förns om tre veckor JÄVLAR så handikappad ja känner mig puuh.

Ajja nu ska ja gå upp å kolla på wallander (cellisten) som vi har hyrt :)

Älska,Glömma,förlåta

Lär dig livets stora gåta.

Tisdag.

Igår först då så var ja hemma hos lollo först. Sen kom mattias ådå åkte jag och lollo ner till cia. Hanna kom även dit efter ett tag. VI spela kort drack kaffe å snacka lite åså :)

Sedan åkte lollo så var det bara vi. Gick runt tio då kom kim å hämta upp mig så snacka ja med henne till jao kanske halv tolv?

Idag så är ja så jävla trött men kan inte sova för jag har så himla ont i min höft stackars mig asså kan ju för farao knappt gå :|

Nog om det. vad händer idag ?


Måndag.

Sitter hemma hos Lollo nu och hör hennes gnäll om å lyssna på musik hela jävla tiden man får ju as ont i huvet förstår inte hur människan orkar. har varit här hela dagen ska nog följa med lollo och mattias till mattias sen TROR jag. känner mig lite hängig men tycker inte om å vara själv.

Ingenting är förevigt
lär dig leva med det.

Söndag.

Idag är det min pappas födelsedag hurra hurra hurra :D
fråga pappa den vanliga frågan, Frågan alla unga får på sin födelsedag
Hur känns det ?

Pappa kollade lite ilsket på mig mamma börja as garva
Sen gick han hm tar det som att pappa börjar känna sig gammal stackarn :P

Så idag får vi gäster men jag ska träffa J.K och prata :/

Ikvällen igår var trevlig kom la hem runt halv ett kunde absolut inte sova för att ja har skit ont i höften undrar varför jag har det.

Sen imorse vakna ja piss tidigt av att jag hade ont i höften med hm.

Sen säger mamma fan va tidigt du är uppe.
nahe klockan är ju elva?
A men man ställer tillbaka klockan en timme nu.

Den här dagen kommer bli lång haha :P


Hat inlägg !

Det finns en människa i våra trakter som inte är omtyckt av många och han väljer det själv. Han älskar sig själv, är dryg och fåfäng. Han sitter desperat på sin blogg och skriver om hans älskade drömtjej som aldrig dyker upp. hur konstigt är det att ingen fastnar på dina krokar med ditt rykte å du kallar de här tjejerna gumman å sådanna saker efter någon dag. Och de roliga är att han satsar inte på en tjej i taget ne utan ett gott exempel vi var nåra på ett ställe och han fick vad han sökte när det han sökte för en dag drog ringde han efter en ny. Och båda de här tjejerna är nära vänner till mig.

Då kan man undra om det han skriver på sin blogg är verklighet. Jag vet många som absolut inte tycker om dig just för att du är en dryg jävel så vad är det du inte inser. Jag vet ett fåtal personer som tycker om ditt sällskap men som ändå fattar vad alla andra snackar om. Sen finns det så otroligt många människor som vill se dig på backen å le. Du skryter om din kropp,dina pengar å hur många tjejer du fått på fall å du gör det på ett sätt så man har lust å fråga från vilken planet du kommer ifrån. Ja du skröt till och med om alla dina jägar filmer vem tror du bryr sig?.

 Och varför skryter du så här hm jag vet inte men ja vet otroligt många som stör sig på det. Du snackar om människor som att du vore så mycket bättre. Ja som ni förstår är jag så otroligt arg på denna människa och jag tror att många som läser detta inlägg förstår vem det är genom att bara läsa det utan att se ett namn. HAHAHA jag önskar att jag vore lite kartigare så skulle du få smaka på min höger ditt as.
jag önskar dig ingen lycka och att du får ett helvete till liv.

Ja du är en klass för sig. En klass ingen gillar.
stick och brinn ditt as.


Ellie


Mowsan


Lördag.

Lite om igår först det blev varken krogen eller jk eller idol mys med lollo som ja trodde att det skulle bli något av. Ne istället åkte ja å lollo in till stan å satte oss på skafferiet med lollos klasskompisar :) det var riktigt trevligt.

Jag hade även en jävla skalle bank som lollo oxå fick sen. så det blev nio tåget hem åsen sova.

Men kunde man sova NÄ för det ska ju ringa en massa fulla jävlar mitt i natten å prata om ingenting haha usch tur att ja kan prata i sömnen å somna lika fort sen :)

Idag ska ja vara med mowsan det var ap länge sen så det var ett tag sen ja skratta åt grymt dåliga skämt åså det längtar jag efter. Tror även att elli ska vara med det var ju länge sen ja träffa henne med.

Nej nu ska ja hoppa in i duschen sen åka å handla till mormor i regnet fy fan varför sa jag ja. :P

Jag älskar dig.


Hm?

Ja vad fasiken nu börjar det bli jobbigt. vet inte riktigt vad som händer ikväll. har lovat å gå ut men va fan ja har varken dricka/pengar eller någon som kör hem kan det bli knivigt då eller japp.

Jag är nog mest sugen på å träffa louise åhman som jag älskar jätte mycket.
Hon är både söt,rolig och trevlig så en idol kväll med henne skulle inte häler sitta fel.
För er som inte vet är lollo en otroligt bra människa och hon betyder jätte mycket för mig.
Tack för att du finnt lollo du är helt änkelt bäst om jag ska vara ärlig.

Fredag.

Redan fredag igen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll kanske ska ut på krogen med melody mm. eller så ska jag till J.K om han kan sluta prata i telefonen nångång så ja kan ringa :P

Så får väl reda på det snart vad som sker.

Vad ska ni göra ikväll? :)

Tiden går fort.

Tiden går så himla fort när man kollar på film å glömmer bort att kolla på klockan. Kollade precis på så som i himmelen har sätt den säkert ett tiotal gånger man ju tycker verkligen den är så himla bra :)
gråter jämt i filmen.

Ikväll blir det familje kväll jag ska övningsköra oxå. Sånt gillar jag
Imorn är det fredag vad ska hända då? :)
Nyktert iaf.






Älskar du något
fasst du vet att det egentligen är fel.
Blir du lycklig av det.
Är du olycklig utan det?
Skit i vad man borde göra å följ ditt hjärta.
Ingen kan tala om vad som är bäst för dig.

Torsdag.

Hemma och är seg. har servering i skolan nu men jag har ju för fan inga serverings kläder så vad gör man åt det då hm.

Ja idag har jag och sis virre kollat på en film sen kolla jag på wallander "tjuven" den var bra. Å nu har jag precis kollar på riverside fy fan vilken kass serie men man måste ju kolla av någon andelning iaf hehe :P. NU ska jag nog gå upp å ta mig något att äta sen tänkte ja ringa till hannis å fråga om hon är sugen på å ses hoppas på det :)





Kärlek är ett spel,
Lär dig reglerna,
Och spela snällt.

Onsdag.

Idag är det som sagt onsdag just nu är jag förjävla as förbannad på en person. Hur jävla svårt ska det behöva va liksom åh blir så arg.

Ajja idag har jag varit duktig har varit hos moster mia å städat deras källare och gett henne ansiktsmassage å tjänat ihop en slant :)

Ska väl inte göra alls så mycket mer nu fortsätta vara arg verkar det som.

Tisdag.

Hemma från skolan nu och jag tycker faktiskt om skolan nu :P
Mina klasskamrater hjälper nog till en hel del där skulle jag tro eller det vet jag :)
Ska bli grymt kul å åka på kryssning å ta studenten med den här klassen, Dock kan ju inte alla följa med men de ja ska åka med iaf blir grymt kul. Skulle städa hos moster mia idag egentligen men kände att det blev lite försent så ska ta det imorn å tjäna lite stålar :)


Hand massage


Nagel+hand behandling

Vill ni få en skön och effektiv behandling kan ni få det billigt och bra hemma hos mig för endast 100 kr. Ni får hand massage på cirka 20min och nagel behandling. när filning,nagel stärkning,målning. Vill du endast ha ett utav dom kostar det 50kr. Eller är ni sugna på en härlig ansikts massage går även det bra för endast 75kr. Vill ni bli sminkade till fest eller vad som helst kostar det 60kr men produkter får då tas med hemifrån.

Jag har gått en manikyr kurs på ett halv år i skolan. Där jag fick lära mig detta så jag har kunnighet. Andelningen till att det är så billigt är just det att ja inte är fullt utbildad och gör det hemma. Vill du ha fransk manikyr går även det bra. Men det krävs även bra naglar så det får ni säga innan då.

Är ni intresserade skriv då en kommentar här så kontaktar ja er.

Tack på förhand.

Puss&kram

Måndag.

Rätt kul dag idag. vart klar med en del uppgifter. Snacket om studentkryssning börja även på allvar idag. Vi ska åka Jävligt komplicerat bara att varenda jävla kryssning är full proppad, tur att man har kontakter ;) Så grymt kul. Idag blir det väl lungt kanske går ut å går sen innan ja å mamma ska plugga :)

Någon mer som ska på studentkryssning isåfall med vilken ? :)



Ja är förälskad


Lördag.

Sitter och lyssnar på låten rabih sjöng igår om å om igen ja är helt såld och förälskad åh :)
Sitter å väntar på att klockan ska ticka på lite fortare så ska ja kolla på match med madde och jenka :)
vad som händer efter matchen vet ja inte riktigt sådant som märks.

Miackel jacksson

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...

Fredag.

äntligen fredag är jätte trött så jag orkar inte partaja idag har inte häler råd med det. istället kommer jenka hit å kollar på idol med mig åså det ska bli mysigt det var även länge sen man träffa henne så det kommer bli trevligt :)

brist på annat å göra kan det vara kul å svara på den här :p


För 10 år sedan
- Hur gammal var du? 8
- Var gick du i skola? park
- Var levde/bodde du? Blacka!
- Var brukade du hålla hus? gud det minns ja inte var med vänner.
- Bar du glasögon? egentligen skulle ja det men våga inte ha det då.
- Vem var din bästa vän? Hanna hiltunen
- Hade du varit på ett riktigt party? nä barnkalas typ hehe

För 5 år sedan
- Hur gammal var du? 13
- Var gick du i skola? mosstorp!
- Vart bodde du? blacka
- Var brukade du hänga? var med mina vännor
- Använde du glasögon? nej
- Vem var din bästa vän? Louise åhman
- Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja
- Var du singel/upptagen/dejtande? singel

För 2 år sedan

- Hur gammal var du? 16
- Var gick du i för skola? de geer
- Var bodde du? blacka
- Var brukade du hänga? Parta väldigt mycket då
- Använde du glasögon? nej
- Vem var din bästa vän? Louise åhman
- Hade du fått ditt hjärta krossat? ja
- Var du singel/upptagen/gift/dejtande? ja va både och när ja var 16

Idag
- Hur gammal är du? 18
- Var går du i skola? de geer
- Var bor du? blacka
- Använder du glasögon? nej
- Var brukar du hänga? på partyn hemma hos någon vän
- Talar du med dina gamla vänner? Ja vissa av dom
- Har ditt hjärta krossats? Ja
- Vem är din bästa vän? den ultimata är louise men ja har många underbara vänner
- Är du singel/upptagen/gift/dejtande? singel men ja tycker om en kille hehe

Som sagt saknar sommarn.


Kväll.

Jätte skönt med kväll jag har ju längtat efter den här stunden då jag ligger i sängen och kollar på tv. Dock är jag lite irreterad för det tycks vara så förbannat svårt å svara i telefonen förstår inte hur svårt det ska behöva va grrr.

Nu kollar jag på mammas pojkar å herregud asså släpp taget någon gång. de här killarna är typ 25 år å deras mammor behandlar sina söner som fem år. visst det är väl fint och gulligt men vilken flickvän i världen blir egenligen tänd på det då. glad över att jag har de föräldrar jag har. de låter mig hållas så länge jag är lycklig å
inte gör något dumt :)

Ajja jag säger godnatt nu pusspuss

Jag saknar Isak & sommarn


saknar sommarn.


Saknar sommarn.


Äntligen hemma.

Den här stunden är den vackraste på hela dagen. Det känns så jävla surt å kliva upp ur sin varma sköna fina säng och ut i kylan för en dag på praktiken där naglar förstörs fingrar kläms och tårna får ta stora smärtor ifrån stora stora kastruller Fötterna värker på grund av träskorna ja då är det otroligt behagligt å komma hem lägga sig i soffan med datan i knät. Det gillar så otroligt mycket.

Och jag har varit duktig å kört igång med att gå ut å gå i raskt tempo men som sagt mina ben och fötter värker nu så då orkar man ju inte. Kanske tar en sväng på cykeln som står där nere i källarn :)

pappa dunkar musik och damsugar och jag vill bara sova herrejösses. Ge mig kväll så jag kan lägga mig i soffan å sova :)


Torsdag.

Jag kan knappt hålla ögonen öppna eller stava just nu känner jag. min buss går cirka om en kvart så ska väl gå till den snart ska nog sova lite på bussen :)

Vad som händer efter praktiken vet ja inte men nu måste ja dra. hörs sen

Onsdag.

var vekligen jätte JÄTTE trött imorse när klockan ringde ändå så somna jag igår typ halv åtta var jätte trött så missa desperata hemmafruar skit oxå. Men det blev att knalla iväg till praktiken iaf känns så jävla jobbigt på morgonen men alltid lika skönt när man är på väg därifrån sista veckan nu oxå :D

Hade tänkt å gå ut å gå nu när jag kom egentligen men det är ju svin kallt ute. Så satan vilken tur att vi har en motion cykel här hemma som man kan köra på :) så det ska ja göra åsen bara ta det lungt.


Promenad i hösten.

Efter en timmes pluggande å letande efter fakta på internet fick jag huvudvärk och kände att det var dags att gå en promenad i friska luften. Nu är jag hemma och nu blir det mer plugg.

Är arg,frusen,Irreterad och har huvudvärk blir så jävla trött.

Tisdag.

Det är tisdag det är svin kallt ute. Men idag mår jag bra för vi slutade klockan elva idag istället för halv fyra :D
Jag och emelie kom igång med vårat projekt arbete jätte bra idag känner mig skönt nöjd, och vet ni om allt går som det ska och blir enligt våra planeringar kommer vi få 22700kr på vårat arbete och det är ju inte dumt med tanke på att det är ett skolarbete haha fy fan så lyckligt :D

Idag då kom precis hem väntar på att J.K ska sluta jobbet å ringa mig så kanske ja ska åka till honom sen det hoppas jag iaf på men man vet aldrig :)

Annars så blir det nog att gå ut å gå eller något sådant har ont i ryggen för jag mitt klant-arsle ramla i trappen i skolan haha :P

Hanna&Me


Sängen.

Ja då ligger man i denna förbannat sköna säng igen men ja klagar inte :)
Kollar på roast på bernts efter att ha varit i skolan gjort nytta, varit ute och gått med hanna upp till Lollo tog en kaffe å gick hem ifrån Lollo. jag och hanna är bäst :)

Jag rekomenderar er att kolla på roast på bernts det är förbannat roligt faktiskt det är några komiker som dissar varann och framför allt en hedersgäst å dom betyder ju såklart hedersgäst efter varje gång å man skrattar verkligen :)

Imorgon slutar jag vid lunch å det gillar så väldans mycket. Hoppas på en tisdag hemma hos J.K det tycker jag är mycket trevligt.

Ni hör nu säkert att ja låter glad å det är jag Sista veckan på praktiken sista veckan nästa veckan sen är det fan lov YEEAH :D

Vill tacka min Vän Hanna.Hiltunen för att hon är en sådan bra vän och en sådan bra lyssnare. Tack gumman.

Puss&godnatt

nyligen hemkommen

det känns så himla konstigt å vara hemma nu klockan är liksom sex herregud, å ja jag gick till skolan till fem OMG.

Ajja det har varit en lyckad dag somnade NÄSTAN bara på en lektion men det gjorde ja inte äns så det var bra av mig. Hade även mössprovning idag som var skit roligt faktiskt. Mitt gick på 891 å då köpte jag en tuta och ett champagne glas oxå ska även beställa ett par student sol glasögon eftersom jag missa att det var 3 för två haha dum ja är.

Nu ska ja snart träffa Hanna å lätta på våra hjärtan ska bli skönt. sen kanske gå upp till lollo om hon behagar att svara :)

Hata-måndagar.

Ja som sagt hata måndagar fy för det första är det jobbigt på söndag kväll att känna pressen å gå å lägga sig tidigt. Sen väl på måndagen är det ett helvete att ta sig upp på morgonen men jag var duktig å kom i tid idag tänkte ta lite extra minuter å ta nästa buss men det gjorde ja inte :D

Nu sitter jag på håltimme för vi inte har någon samhäll å det har vi inte imorn häller YES :D så imorn slutar vi innan maten å det gillar man.

Nu sitter jag då å väntar på religon å mössprovning yes va kul :)

Struntar nog i matten idag har ingen lust å sluta klockan fem åh nej. Vill träffa hanna idag men hon är svår att få tag i så hanna ser du detta HÖR AV DIG :)

HJÄLP!

Om man skulle kunna rymma ifrån sig själv bara ett tag sådär så skulle jag verkligen ta tillfälle i akt just nu. har aldrig mått så här förut å ja vet inte va det är för fel. Vill bara bort å vara ingenstans

Söndag.

Gårdagen ja det blev ju ingen dimma för mig satan vilken jävla oturs kväll. Allt  började jätte trevligt hemma hos sofia tack för det :) alla förutom jag hanna och cicci skulle te otten så dom åkte in mycket tidigare än oss så vi vi fyra gick hem till mig ett tag. Sen när vi väl satt på bussen märker jag var i helvete är min påse. SKIT KVAR PÅ BUSSHÅLLSPLATSEN ap jävel va arg ja vart. som tur vad gick pappa å hämta dom men ändå.

Det var tur att mina vänner är bäst bäst så ja fick smaka massa utav dom så snällt :)
Väl inne på hugo var det jätte kul vi dansa och hade roligt till och med hanna dansa hihi me like ;)
Sen vid tre kom till tim och hämta oss och tackar tim för det

idag blir det söndags mys hemma hos johan och det kan man ju inte mer än älska :)

Lördag och det är party

Japp idag är det lördag och ikväll är det party det ska faktiskt bli skit kul :)
japp igår Fredag var jag och cia hemma hos lollo då vi lagade god mat kollade på idol och sedan ebba&didrik och det är förbannat kul faktiskt.

Men vid halv tolv kände sig alla sig väldigt trötta så cia åkte hem och jag å lollo gick å la oss. nu blir vi snart hämtade av madde för dom två har samling till match å jag ska hem å byta kläder åså sen ska ja nog kolla på matchen med erica hoppas jag om hon hinner hem från staden.

Sen blir det party som sagt om jag inte har missförstått något så ser kvällen ut så här.

För party hemma hos sofia sedan ska de till otten å då drar vi som ska till hugo till hilta åsen sedan ut. Jag tror det blir så men kvällen kan ju ändras. jag är iaf grymt taggad :)

SÅ vi kanske hörs i dimman

Fredag.

Ja idag är det fredag å det är mysigt. Ska upp till lollo sen vad vi ska göra vet ja inte riktigt än med det visar sig. blir lungt idag och utång imorn.

Har tydligen blivit lite ändrande planer för imorgon varför vet jag inte så det får ja nog ta reda lite mer om.
ajja nu ska jag kolla på sunes sommar

Ha en mysig fredag

SJUK & TORSDAG.

Vaknade klockan halv sju imorse av att ja kallsvettas å mår helt knasigt. USCH jag brukar inte ha feber jag har aldrig feber vad är det som hänt. Och idag har jag duschat Hela fyra gånger bara för att temperaturen ska sjunka men det lysckad ju inte så bra verkar det som.

Och inte nog med att ja har feber och ont i huvet så kom min telefonräkning idag och dom värkar ju knappas friska i huvudet. Dom ger mig räkning på två månader för fan :O helt galet enligt mig.

Nu ligger jag och kollar på film med syster åh försöker fördriva tiden.


onsdag.

idag är det onsdag och jag ligger i soffan med grym huvudvärk och feber. Det känns som ja kokar upp snart å huvudet bara dunkar så jävla irretererande. men nu blir det att se till å bli frisk till helgen då det vankas alkohål och utgång. Och om jag känner mig rätt måste jag må helt bra för att kunna dricka annars får ja så ont i huvudet :P

Ajja idag då legat i sängen däckad sen blev det soffan. sen kom jag på att fan jag har INGENTING att ta på mig på lördag. Så jag åkte bort till min kusin och köpte en klänning och en kavaj av henne hon har så mycket kläder :)
så nu ska det nog lösa sig nu är det bara jacka och skor som är problemet vad man ska ha på sig eller jackan speler ju inte så stor roll för den hänger man ju in men skor då :O det är ju kallt ute å aa va fan det löser sig.
Nu blir det tv/mat och familje mys.


Bästa hanna och Jag.


Hemma hos Hannis.

Ligger nu i hannis säng medan hon duschar. de ska bjuda mig på mat familjen hiltunen är allt bra snälla de :)
Efter vi ätit åså kommer mattias och lollo å hämtar mig å hanna så ska vi åka hem till lollo. Så ska vi sitta där hemma ja å hanna ska iaf kolla på desperate houswise :) de första nya avsnitter IH :D

Juste vi har varit på promenad vi gick bort till ön ifrån anitas åsen tillbaka till Hanna inte så långt å inte så fort men de var jätte skönt. annars brukar jag gå ut å gå själv med musik i öronen men det var ju inte alls lika trevligt som å gå å prata med hannis samtidigt :)

Nej nu blir det makaroner nästa hörres :)

Tisdag.

Idag är det som sagt tisdag vaknade upp hemma hos lollo eftersom lotta jobbar natt och även mattias. Åkte in till skolan kom då på att ja hade omprov första timmen skit också som tur var fick jag göra det en annan dag :)

Sen har väl dagen sätt ut precis som vanligt förutom att vi hade öl-provning idag i skolan och ja HATAR verkligen öl usch va nära på å spy flera gånger å ja känner fan ingen skillnad på alla dessa olika öl. BLÄ men som tur var slapp jag dricka hälften hihi.

Nu kom jag precis hem och det känns super skönt ska strx stäffa hannis och gå ut å gå en sväng det är alltid trevligt. Sen upp till lollo hoppas att följer med för jag vill inte sitta med dom två själv hihi. :P

Nu ringde hannis så nu blir det att ta en sväng runt samhället :)


godnatt saga för lollo ikväll.


Vill tillbaka till sunny.


Hemma hos lollo.

Ja som sagt nu sitter jag hemma hos lollo där det både finns vatten och värme. Känns skönt att kunna gå på toa och kunna spola, känns ganska konstigt å säga så vi lever ju trots allt på 2009 talet å inte på medeltiden :P

Nu sitter vi och väntar på taco det borde bli våran tradition måltid för det äter vi nämligen förbaskat ofta men det är ju en väldigt bra rätt liksom det går jätte fort att göra det är inte alls speciellt onyttigt och det är skit gott :D

Sitter även i denna sköna soffa och lyssnar på när lollo ligger å läser tyst tyst ja hon viskar faktiskt. hon läser någon bok ifrån skolan hehe hon är för söt. Imorn blir det då skola men det ska bli kul för jag saknar vissa av mina vänner väldigt mycket. Allt kan förändras så läskigt fort :(

Upprörd.

jag är väldigt upprörd just nu eftersom våran värme panna är sönder så det är svin kallt här inne.
Och så är det något annat konstigt fel som gör att vi inte har något vatten i kranen
Och som om det inte vore nog med det så är jag vrål hundrig och längtade glatt på kvällsmaten. så står mamma och lagar någon äcklig svamp soppa. va fasiken är det för sätt när jag hatar svamp :S

Nu är jag sur och inte alls glad .
snacka om förjävligt

Måndag.

sov i stan igår det är myspys, Kom nyligen hem ifrån staden nu. sitter i soffan och kollar på bert och den sista oskulden den är förbannat rolig faktiskt.
Ikväll blir det att sova hemma hos lollo eftersom hennes mamma jobbar natt. trevlans

Söndag.

Jävla satan det är redan söndag :(
idag ska ja städa mitt rum puh har kört upp det lite för länge nu kanske :P
mamma blir galen så ska väl göra henne nöjd idag.

Just nu ligger ja å kollar på barnkanalen det är lilla melodifestivalen hehe alla är så söta :)

Ikväll hoppas man på söndags mys :)

Lördagen.

Kolla som sagt på innebandy med lollo madde&Jenka å så var kim mm där oxå :) efter matchen åkte ja å lollo hem till lollo hämta även upp hann. sen kom matte åkte till affären mötte upp cia lagade taco åt tacosen.
Gick ner till källarn kolla på heart break hotel gick upp satte på kaffe. satte hos i soffan. Hade det trevligt

Nu ligger jag hemma efter ett mycker trevlig kväll.


Jag kan bli så arg på människor som ska tycka å tänka å prata så mycket.
Visst för mig får man gärna ha åsikter men man behöver väl inte alltid förmedla dom.
Vissa saker är kompliserade och endast de som är inblandande förstår.
Jag lever i nuet och jag är lycklig. jag älskar mitt liv.
Jag har gjort många misstag och saker som många säkert tycker är fel.
Men jag ångrar ingenting ja gjort i mitt liv jag tar lärdom av det istället.
Och ingen behöver tala om för mig att ja gör fel och så.
Jag mår bra och inget av de jag gör nu gör mig illa.
så är det och jag kan leva med det och det är väl det viktigaste.
Menar ingenting med detta inlägg så ingen ska ta åt sig :)
ville bara tala om att jag är lycklig :)

Lördag.

Igår tänkte jag att fy fan vad länge jag ska sova imorn men det gick ju sådär. Kolla på klockan första gången HALV SJU helt sjukt. men då kunde ja somna om till nio sen tvinga ja mig själv å ligga kvar till elva sen gick det inte längre.

Idag ska jag iaf kolla på innebandy halv tre med madde och erica. sen vet jag inte riktigt vad som händer eftersom vissa har svårt å svara i sin mobil hehe :P
får återkomma med det.

Pusshej

Me&sara


Fakta om fredagen.

Dagen börja med att klockan ringde och det kan ha varit första gången ja fick tårar i ögonen av att gå upp ifrån sängen FATTA VAR TRÖTT. hahahaha sen fick jag för mig att det var lördag. Så vart jätte glad å låg kvar.
Men då kommer pappa in å säger emma vad gör du din buss går om en kvart.
Då säger ja men pappa det är ju för fan lördag vad gör du uppe nu.

Då fråga han mig om jag var vaken eller om ja bara var dum i huvet. Ja man kan ju faktiskt börja undra.
hehe men då börja ja faktiskt skratta lite lätt hur fel det kan bli. Åkte då in till praktiken. Och det gick väl sådär idag. vricka mitt fuck you finger på höger hand. och stukat tummen på vänstra handen hehe ja ibland är jag nog lite för ivrig. Så sa min handledare till mig,

"emma jag tycker det är jätte bra att du gör saker fort men tanke på att du får mer gjort då, men nu under sju veckor har det inte gått en dag utan att du skurit dig, klämt dig eller brändt dig. Så du kanske skulle dra ner på tempot hädan efter.

Hehe han är så jävla skön.

Efter praktiken iaf så gick jag ner till stan mötte sara och jag tänkte att ja skulle gå på stan å köpa lite smycken men var så himla trött i fötter/ben så vi gick till en möbel affär och satte oss i en förbannat skön soffa hehe.

Sen kolla vi på flickan som lekte med elden som börja klockan sex. Den var SKIT bra. eller aa den var skit bra men ettan var dubbelt så mycket bättre. och har hört att böckerna ska vara grymt bra men så är det väl alltid. Efter filmen kom saras pappa och hämta oss. Kom hem och hann se några sjunga från idol iaf. Nu ligger jag och myser med mamma å pappa eller aa mamma ligger i pappas famn å sover och det gör pappa med. Otroligt sociala kan man tycka.

Blev ett långt inlägg nu blir det väl att lägga sig i min grymt grymt sköna säng snart.

Puss&kram

Mamma&Jag


Lollo&Jag


Det är torsdag kväll.

Ja som sagt det är torsdag kväll och imorn är det en ny fredag HÄRLIGT :)
Idag har ja varit på praktiken,övningskört åsen bara varit hemma å myst med mamma :)

Har kollat på idol och nu kollar jag på inlåst.
Det värkar ju helt sjukt. Läskigt hur fel man kan hamna i livet de här killarna ligger liksom på gränsen till fängelse. det handlar om misshandel,stölder, å droger å massa. en kille har till och med försökt å strupa sin mamma. och han kallar sin mamma för cp å hora hela tiden. herregud. Usch tur att man inte lever i deras verklighet.

Imorn efter praktiken ska ja gå på stan med min älskade och saknade vän sara folkesson sen ska vi äta gott och gå på bio :)

RSS 2.0