Söndag.

Känns sådär har ont i hela kroppen, ont i huvet å imorn börjar skolan.

Ska bara vara hemma idag å ta det lugnt tror ja. Orkar faktiskt inte skriva mer.

Fredagens bilder.














Fredag/Lördag

Hann inte riktigt skriva i bloggen igår så får gör det idag istället.
åkte in till stan det första ja gjorde försov mig oxå förvåna mig inte alls. va inne i stan i en halvtimme se hem
Fixa iårdning mig hämta hanna åka till ica sedan till lollo
Laga tacos åt det, öppna första cidern
Blev lite lullig klockan ticka madde kom.
vi fortsatte dricka klockan vi glömde bussen vi missa.

Kuta till tåget hann med taget gick av tåget. Gick till Johan där det var mycket trevligt. Fick dock lite för mycket av det goda Mår hemskt idag med spy känsla skalle bank blåmärken och bula.

Jag lyckas så jävla bra på fyllan gämt så sådant får man räkna efter. Slog i huvudet i bordet jävligt hårt när ja skulle hämta upp något från marken tog en shot sedan var den smärtan över. Idag påminns ja om händelsen med en liten bula mitt i pannan, SNYGGT.

Skulle åka med lina hem även hanna och cia. Hanna och lollo försvann fick då reda på att de skulle ta ett tåget hem. Sedan försvann helt plötsligt alla andra med sen sitter vi fem stycken i köket å tänker vart fan är alla ? kollar på klockan ojdå halv fem på morgonen bara det kan ju förklara saken. Blev med andra ord att sova kvar i stan.

Men ja tackar alla inblandade för en mycket mycket mycket rolig kväll :)

Idag är det då lördag mår piss Och då menar ja verkligen PISS. hade ju bestämt att gå ut på krogen idag men ja förstår inte varför ja alltid ska inbilla mig själv att ja pallar två dagars när ja faktiskt vet att ja egentligen inte gör det. Så gissa vad ja gjort jo jag har köpt chips och läsk är ensam hemma och ska se film. Kanske caroline palmqvist kommer hit på besök, HOPPAS.

Nu ska ja dö lite Pusshej


Torsdag.

Blev att vakna tidigt idag usch det var jobbigt försov mig oxå bajs. som tur var skulle mina mostrar in till stan så ja fick åka med dom. Så kom min super vän lina och höll mig sällskap i ett lite underligt möte hm. Men hon är bäst och ställer alltid upp så tack till dig bästa lina :)

Kom just hem nu har ätit lite frukost å glor tv. vet inte alls vad som händer idag funderar på å ta tag i mitt rum som ser ut som andra världskriget då skulle mamma bli glad iaf :P


Kan det bli mer barnsligt?
Nä tror knappast det speciellt när det inte är någon käft som bryr sig
Men vi skrattar åt dig och hela grejen.

Nu ska ja ringa till Hannis


Onsdag.

Idag kunde ja sova länge YES vakna runt halv ett eller nått kanske. Lollo hade ringt mig klockan elva så hade vi pratat det har ja inget minne av läskigt när sådant händer.

Nu kom jag precis hem efter att ha varit hos mormor i två timmar och städat BRA EMMA BRA.
Snart ska ja hoppa in i en otroligt varm dusch å sen leta efter kläder som man kan ha på sig på fredag.
Måste köpa hem kläder känner ja.

Ajja sen ikväll vet ja änu inte vad som händer. kanske ska träffa madde ja hoppas på det iaf. Kanske ska slå en pling till lina och kolla vad hon ska hitta på ikväll? hm får se vad kvällen har att erbjuda.

Morsning korsning :)

Tisdag.

vakna för inte alls länge sen skulle kunna sova hela dagen är skit trött och lite ont i huvet hm

Ska strax bort till mormor å äta lite åså. Sedan ska ja ta bussen in till stan och träffa carrus å kanske melli, Melinda är inte alls så bra på å svara i telefonen som hon borde så med henne vet man aldrig.
Nej nu måste ja hoppa in i duschen å fixa iårdning mig lite smått.
Man måste ju vara snygg när man ska träffa carrus ;)

PussHej

Måndag.

Dagen har bestått av Lollo,Data,Tv,Skratt,Fika och ont i huvudet.
var faktiskt tvungen att åka hem ganska tidigt eftersom ja hade så fruktansvärt onti huvet eller har lite fortfarande tycker det är så hemskt jobbigt å är inte alls någe trevligt sällskap då. Fick vänta på bussen i tio min brr det var kallt.

Lollo har fixat iårdning min blogg vad tycker ni? fint va :)



Tråkiga söndag.

enligt mig så är det så här att bara för det är söndag så behöver man inte vara en tråkig människa å bara ligga hemma på soffan å lata sig nae när man har lov så är ju alla dagar som en lördag liksom.
så bra det vore om alla tänkte som ja, för jag är verkligen ingen sån där person som helre ligger hemma å kollar på tv å sitter vid datan än å träffa någon kompis. Nej är det inte bättre med en vän å kolla på film än å ligga ensam?
Tråkigt att alla inte tänker som ja tycker jag iaf

Ikväll ska ja iaf till min kusin cia å kolla på film å mysa hon gillar sällskap å ja gillar hennes sällskap Det är det som gör det TREVLIGT...


Imorn ska ja träffa min älskling som ja inte har träffat på jätte länge kom ja på nu typ en vecka eller nått ? :O



Söndag.

Idag är det som sagt söndag och det känns som att bara för det är söndag så ska man kolla på film i mys byxor å tråka men alltså det är ju lov och man kan tänka att det är lördag ;)

Idag hoppas ja på att ja ska få leka med hanna-panna hoppas det blir så HANNA visst ska vi leka idag ;)

annars har ja ingen aning om vad som händer men aa ja ska ju som sagt leka med hanna hihi




här skulle det komma en bild på mig och Hanna men av någon andelning så kan inte ja lägga upp bilder hm?

Lördag.

har softat hela dagen, mycket annat har man ju inte kunnat göra.
Ska träffa johanna ringdahl och följa med henne å jossan till folkeshus å kolla på någon slags musik tävling kan bli kul. :)

efter blir det nog film mys. Ska bli kul å träffa henne det var allt för länge sen.

vad ska ni göra för något idag ?

Pusshej

Fredag.

dag blev det lite stressigt sover alltid längre än jag kan å får sedan halv springa till bussen, som idag var helt onödigt eftersom ja var tvungen å stå å vänta på bussen hur länge som helst sen. Kom in till skolan fick stå i disken det var ju snällt lätt hänt att man blir stressad där å ja är inte så bra å hantera min stress. Å ja skulle stå där tsm med en tjej som inte ens hjälpte mig.
Så då fick mina änglar lina,carro å jennifer hjälpa mig :)

Sedan blev de tre bussen hem åkte direkt till henne hann vara där en timme sen blev det att åka in till stan lika fort för å kolla på bio.

Hanna tänkte att vi åker till rece så vi slipper vänta så länge men sen när vi kommer dit så oj vi ska hämta ut biljetterna om tio min. Sen ska hanna hålla på å krångla men vi fick våra biljetter trots allt :)

Vi såg the walfman den var sådär bra men men nu ligger ja hemma i min säng med fillan å hennes pojkvän anton och kollar på solsidan älskar den serien. sen ska ja sova för ja är trött.






Torsdag.

kvart över nio stog det tandläkarn på chemat. å i hela mitt liv har ja haft en tandläkare som heter christine men hon har slutat så ja har fått någon annan, Å ja hör inte vad han säger å han tror att ja kan prata när ja gapar. Det var kämpigt. men det gick bra inga hål å allt såg bra ut som vanligt.

Efter tandläkaren gick ja hem till mormor och snick snacka lite med henne. sen blev det sängen för hela slanten.

Nu sitter ja å kollar på tvn å är både trött å rastlös vet inte vad som händer idag ingenting antar jag.


Onsdag.

När man vakna upp imorse hos carro skulle ja inte vilja påstå att man var speciellt pigg. men ja å carro tänkte att äsch vi ska bara göra en matsedel det kommer ju säkert vara klart vid tolv. Men nae när vi fick uppg så tänkte vi att jahopp va?

Det var hur mycket som helst å matte å massa jobbigt var inblandad å matte å ja går väl aldrig bra ihop usch. Men jag hann iaf klart å det var inte många som gjorde det de är ja duktig för tycker ja :)

Sen har ja bara legat i min soffa hela dagen super skönt, nu ligger ja i sängen och kollar på vuxna människor snacka om störd film men kul haha :D

PussHej

Tisdag.

Idag var det en väldigt onödig dag i skola, det var en sån där dag som kallas friluftsdag men fick varken mycket luft eller träning. nopp låg på en tjock matta mellan 9-11 å halv sov sedan bjöds det på taco och det var ju visserligen gott.

Sedan åkte ja och carro hem till henne och hann å kolla på ett vänner avsnitt sen somna båda å sov i cirkus två timmar hehe.

hur ska vi kunna sova ikväll men vem bryr sig ska ändå bara göra
någon slags matsedel för en vecka imorn å det lär ju inte ta några tider så hoppas på å sluta efter lunch minsann-

ska sova hos carro inatt förresten om ni inte förstod det :)
dagens ros får ja helt änkelt ge till carro palmqvist som så duktigt underhållt mig hela dagen :)
puss på henne



Helgen.

Fredag. VAR BARA HEMMA bra gjort emma mycker bra gjort. Jag var as trött och kände att ja inte orkade göra något annat än å bara vara hemma med mamma å pappa, och så blev det och för en gångs skull hela kvällen. annars brukar ja bli för rastlös å göra något lite senare. men nej ja somna istället vid halv tolv och det kändes bra.

Lördag: var hemma hos amanda på 19års middag super god mat super trevligt sällskap hade jätte kul.
sedan åkte alla tjejer till hugo där det oxå var väldigt trevligt annars brukar ja inte ha så kul där men det hade ja :)
Hoppas amanda fick en super duper trevlig dag både i lördags och i söndags då hon fyllde år. Grattis på dig gumman och tack :)

Söndag: vakna halv två inte lika bra emma. Låg i soffan hela dagen å på kvällen blev det god mat å film med familjen somna sent inte alls bra men men.

Helgens ros går till amanda bard som bjöd på en rolig lördag :)

här kommer några bilder från lördagen tagna av hanna hiltunen

























Måndag.

Idag är det måndag och som vanligt när klockan ringer tänker ja att jag ska ta den senare bussen dumma emma.
Gick upp klockan sju vet inte varför när ja tänkte ta åtta bussen från början men men, Börja göra iårdning mig fort som fan och såg att ja nog skulle hinna med halv åtta bussen. 26 över springer ja mot bussen 33 sitter ja på bussen. snacka om bra gjort bra med ett träningspass direkt sådär på morgonen ganska så stolt över att ja hann med faktiskt..

Om jag inte sagt det fungerar inte våra datorer där hemma snacka om irreterande när ens föräldrar tror att dom kan så mycket fast dom inte ens kan det. Nu har min älskade mor förstört vårat modem å vi vet inte när det kommer funka igen. HELVETE inte bara att ja kommer bli otroligt rastlös å så utan ja kommer oxå bli tvungen att se andra avenyn på tvn å ja är ju så dålig på å hålla koll på tider jägarns..

torsdag.

 jag är trött
Jag vill att det ska vara imorn å ja har slutat
fast mest vill ja nog att någon å ringer å säger att vi inte har någon skola alls imorn

Jag har inte alls bestämt mig vad ja ska göra på fredag här ska ni få se mina alternativ

Parta hemma hos lina
mysa med lollo&hanna?
bara vara hemma hela kvällen

Ja tycker alla låter bra, men eftersom ja ska parta ordentligt på lördag så känns det jobbigt å festa imorn skulle vara skönt å bara ta det långt.

jag saknar min hanna å lollo så skulle vara super nice å köra på en mys fredag med dom.

Men det skulle vara grymt skönt att bara vara hemma ligga i pyjamas i soffan äta lite gott med familjen å bara ta det lungt å sova tidigt. Men jag vet ju själv att ja blir rastlös av å bara vara hemma..

Åh ja har sådanna problem...

Tisdag...

jag är så trött på allt känns det som.
Trött på snön
Trött på kylan
trött på å vara blek
trött på skolan
trött på läxor
trött på å va fattig
trött på tjat
trött på väntan
trött på en person
trött på känslor
Trött på inget trött på allt.

Usch hatar såna här cp dagar då man bara inte orkar tänka eller finnas.
Ringde hanna förut å hoppas på att hon vill gå en promenad med mig, måste komma ut och prata av mig
då är hanna en mycket bra person.

idag förresten är sminkning till student dagen fixad. 300kr för att endast bli sminkad det tycker nog ja är dyrt faktiskt.

Men vill man vara fin får även plånkan lida pin..

Dagens ros går till Hanna hiltunen..


Måndag.

Jag känner mig inte alls glad alls. ja är trött på vardagen känner jag.
Trött på skolan
trött på snön
trött på kylan
trött på å vara blek
trött på å vara fattig
trött på östgotatrafiken

det är jag trött på men då är ja så glad över att mina underbara klasskompias får mig å gå upp på morgonen.
Å idag var ja med lollo hon är mycket mycket bra, å ja saknar hannis oxå.

Alltså ja tänkte på en sak. Jag är jätte rädd att jag ska förlora de vännerna ifrån klassen å tjejerna här i blacka. Tänk när alla får jobb på olika ställen å ska flytta åså vilka vänner kommer ja ha kvar ? den enda två ja är helt hundra säker på att ja inte kommer förlora är Lollo&Hanna..

Hm får sluta tänka på detta nu å se det possetiva i saker å ting.
det är mycket bra att ja är mycket trött nu. så jag kan sova tidigt :)

Dagens ros går till Louise Åhman mitt hjärta
Och

Söndag.

Denna helg har varit så stört rolig ja tänkte ge er äran å faktiskt berätta lite kort om både fredag och lördag...

FREDAG:
Börja med att jag å lina skulle gå upp från sängen gick sådär kom försent men men när vi kom till skolan hade ja å lina prov. Jag och lina hade endast tränat på torsdag kvällen i cirkus två timmar. Och lina fick vg och jag fick MVG hur sjukt bra är inte det. Och jag hade ju inte planerat in någon utgång denna helg men eftersom ja var så sjukt stolt över mig själv å tyckte att detta borde fanimej firas så slog ja en signal party pinglan madde som givet skulle ut. Så det blev en lyckad utgång med madde,soffe å jenka. Sov sedan hemma hos bästa carro...

LÖRDAG: vaknar hemma hos carro cirkus halv tolv äter frukost softar. Å sedan kör hennes ganska så söta bror mig till resecentrum så skulle ja ta tåget hem. Jag hatar å åka tåg men det gick bra. störde mig lite på en tjejs dialekt som av någon andelningen satte sig mitt imot mig när hela tåget var tomt TYP. döh skumt. ajja kom hem ungefär halv tre blev å softa med fillan å anton ett tag innan man skulle göra iårdning sig för 50års fest med släkten. Ja kände mig lite trött å seg å var inte alls pepp på det. MEn så tänkte ja min släkt är så sjukt stört rolig så detta blir nog bra. men eftersom emma drack upp alkoholen i fredags så skulle hon ej dricka idag. MEN min släkt lyckades supa ner mig å ja är icke förvånad :P
Det bjöds på mat
Dricka
Skratt
historier
hela havet stormar
Jävla mycket dans

Jag hade stört kul å hoppas på att moa skickar alla bilder till mig hon tagit så kan ja bjuda på några goa skratt.

det var min helg Å ja är grymt nöjd. Helgens ros går till caroline palmqvist och släkten. PUSS

Tisdag.

Nu har jag fått lite skäll för att det är rätt torrt här men jag är ju en så otroligt upptagen människa så finns inte mycket jag kan göra. å dessutom har ja inte så mycket intressant att tillägga denna blogg som det ser ut nu faktiskt.

Min vardag består av skola i veckorna å party på helgerna.

Prata just med min älskade vän lina öman som så duktig fixat praktik plats åt henne å mig i spanien på en svensk restaurang så nu är ja överlycklig. Vi vet dock inte än hur länge vi ska vara där nere men det återstår att se.

Puss på er

RSS 2.0