Torsdag.

Jag verkligen älskar min praktik jag har saker att göra precis hela tiden, Känns som jag är en i gänget fast svensk då. Restaurangen jag praktiserar på är spansk så de flesta är ju det som jobbar där. Men gör mig inget älskar chilenare förutom deras heta temperament ibland speciellt på en kille. Nu tror jag om melinda läser detta att hon ler lite hehe puss på dig.

hoppas verkligen på att få sommar jobb där men dom säger att de är för tiden att säga underligt alla andra ställen säger att de är försent men men.

När jag kom hem tränande jag eller aa det gjorde jag klockan åtta blev asyline å ja blir så arg på framförallt 3 personer som bara stör skojjar å är allmännt irriterande. nästa gång kommer ja fan säga åt dom. SKÄRPNING.

Min bästaste Hanna Hiltunen fyller även år idag så nu vill jag att alla går in på hannahiltunen.blogg.se och säger grattis till den underbaring. Grattis igen på dig gummsan. Bara för det är hennes dag idag ska ja visa hur mycket jag älskar henne genom att lägga upp en drös med bilder. Och så vill jag passa på att säga.

Du är en underbart bra vän hannis. Här kommer 10 bra egenskaper du har...
Snäll
Omtänksam
Glad
Rolig
generös
Skojar gämt
hurtig
Bäst
Tänker på andra
Finns alltid där

älskar dig min bästa Hanna

































Onsdag.

Jag börjar detta inlägg med att ärligt säga att ja är ett riktigt klant arsel fy fan så trött ja blir. Vaknar av att ja as garvar i sömnen å kommer snabbt på fan så pigg ja är åsånt, Tror ni inte ja försovit mig eller hade glömt ställa klockan eller glömt å glömt ja somna så fort ja la mig i sängen i går. Jävla skit mig skulle ta tio bussen men vakna då..

Och eftersom jag var tvungen att åka till skolan idag för att göra klart massa saker så blev det ingen praktik idag :| hatar verkligen att ringa å säga sånt usch. Men aldrig mer nu.

SÅ aa för att sammanfatta dagen kort så har jag varit i skolan, Tränar först easyline med hanna och sedan ffro, Grymt kul. När man kom hem hade pappat grillat mums så mumsigt. nu ligger jag i sängen och ska som alltid på onsdags kvällen kolla på kvällens anna anka söker assistent.

Alla typ säger att anna anka är korkad bimbo dum å allt möjligt. Men ärligt talat tycker inte jag det. Visst hon kan säga endel jävligt korkade grejer ibland men det gör väl vi med liksom. Ända skillnaden på henne och en annan är väl att hon är skit rik och det ska hon ju inte klandras för. Så ja tycker folks åsikter om andra ibland är lite för hårda. Man är ju inte mer än människa, Äv even anna anka. Bra att hon är sig själv även i tv tycker jag.

Tisdag.

Orkar inte skriva så mycket är väldigt trött..

Att vakna gick- segt otroligt trött
praktiken gick- bra men ja hatar en som jobbar där
att plugga- går inget bra för ja hämta fel bok jävla dum emma

Av dagen som är kvar ska jag
Träna yoga
plugga
Kanske kolla matte å lollos nya lägenhet

Måndag.

jag var riktigt nervös för första dagen på praktiken. Men det var super kul å jag kom in i det på en gång. I LOVE vi prata även väldigt mycket om sommarjobb. så sköter jag mig vet jag var ja ska få mina pengar ifrån i sommar HOPPAS :D

Nu sitter jag i soffan skulle ha tränat idag men ja är så trött å har stört ont i fötterna så jag vilar idag. men bara idag :)


Saknar min lollo väldigt mycket...

Lördag/söndag

I lördags på dagen tog ja det lugnt och fixa iårdning mamma till en hippie hahahaha as snygg blev hon. Sen fixa även jag iårdning mig och när jag var klar åkte jag bort till Hanna. Efter någon timme gick vi till bussen för att åka in till Hilta. Det var trevligt och de kom väl ganska mycket folk. Men tråkmånasarna skulle ut på krogen några av dom. så aa jah hanna å kim kände att det dog ut lite så vi åkte hem vid halv två. Kebab rulle är säkert skit äckligt på fyllan hahaha.  Men jag skulle nog vilja förklara kvällen som trevlig :)

Idag söndag då vaknar upp och är INTE bakfull YES. Hanna kom hit på kaffe och en halv film. Sedan åkte jag å familjen å kolla på vånga vånga vann det var ju bra. Sen övningskörde jag in till stan för att lämna av sis virre. å det gick så jävla bra å köra Jag är så bäst på att köra bil nu :D

Nu ligger jag i sängen och kollar på wallander ska väl sova snart. för imorn är det praktik känner mig lite nervig men det gör jag gämt dagen innan praktiken börjat :P

Fredag

Vakna imorse av att jag grät som tusan. min mormor dog i min dröm usch det var hemskt. Och mamma tyckte att ja bara skulle sluta tjuta å undra var det var för fel på mig så ja börja gråta enu mer. Vakna och ringde fort min mormor som mådde så bra.. det var en jäkla tur att det bara var en dröm :)

Vid halv två åkte ja å kusin cia in till stan handla mat åså. Sen hem till henne och städa och försökte sätta ihop en grill eftersom vi promt skulle grilla att det hade haglat och spö regna var ju inget större hinder. Men att få ihop grillen mja till en början tyckte iaf ja å cia att det gick skit bra. Å jag sa faktiskt flera gånger DEN ÄR SNE. men cia bah nae det funkar sen, det blir bra sen. Å tror ni det blev bra sen hahhaa nae endast bilder kan avslöja å tyvärr har ja inga sådanna.

SÅ aa maten fick vi grilla i ugnen men det gör inget för det var ändå as gott :)

Efter maten fick ja leka fotomodell för hon ville bli av med massa kläder så hon skulle sälja. Det trodde jag skulle bli as kul men det var mest jobbigt.

Sen blev det myyys med film...

Nu ligger jag i sängen och YES jag är trött :D

Torsdag.

Idag var jag då alltså ledig och det tycker ja om ganska så mycket faktiskt. Åkte bort till Hanniiis på snack å fika. Vid åtta började vårat easyline pass. å jag älskar att träna speciellt med hanna men jag hatar folk som är jobbiga å som stör när man tränar. Man vill ju liksom inte att folk ska flamsa skratta å skämta hela jävla tiden å vara jobbiga när man själv försöker kämpa och konsitrera sig. Nae usch skulle bli galen som ledare.

Men men imorn är jag ledig oxå så underbart :D




Onsdag.

Detta var min sista dag på de geer någonsin. Kommer aldrig någonsin ha en lektion till just där i hela mitt liv. Hm känns grymt sjukt. Jag går nemligen ut på praktik på måndag hoppas man får sommarjobb där. Idag ska inte ja göra någonting, jag är så himla trött och egentligen fattar ja inte varför. Detta inlägg blev väl kanske inte det roligaste känner mig inte så rolig :P

ja längtar massor till helgen :D

Kolla in

i'm on a boat baby ! [HQ]

student kryssningen

























































Måndag.

Kan berätta lite mer om lördagen först.
För er som inte vet var det alltså studentkryssning.

på bussen trodde vi att vi skulle dö för busschaffisen var faktiskt nära på att somna..
I väntsalen, trodde vi att vi skulle dö av värme där det stog 2000 studenter och vänta på att få komma in, det var trångt,

På båten åt jag och mello de första vi gjorde det var ganska gott å hur mycket vin vi ville till det.
Efter blev det lite förfest med ela och carruuus oxå, när vi fått i oss lite så drog vi vidare  till lina och kevin som hade en lyxsvit där var det inte trångt :P

Alla blev as fulla så gick vi när till dansgolven så jävla skit kul.
Så vi skifta imellan att sitta ner å snacka och dansa och melody ville röka stup i ett skojar inte...

Runt sju på morgonen tappa ja bort mello som ja dela hytt med å trodde att hon gått ner till hytten så då gjorde ja med det. Hahahhaha att hitta hytten full som fan var inte det lättaste. Var väl vid hytten en timme efter eller något bra gjort emma.

Dagen efter ska vi inte ens prata om, den försöker ja förtränga...

Nu är det måndag och jag är fortfarande bakfull.
Ingen skola idag för ja försov mig men ja hade ändå bara en lektion.
tror ja ska sova lite till nu åsen gå ut å hänga tvätt som ja fått order om...

Ikväll blir det träning


Citat från studentkryssningen

Melody:Spyr jag nu kommer jag spy

Jag:Vart är min hytt ?, vart fan är min hytt, vilken våning är jag på?
Jag:Är det här våran hytt?
Jag:Är det här våran gång?

Jag:Släpp in mig fort jag har ......

Jag dagen efter: Jag ska bli nykterist
Melody svar på tal: Snart är det studentveckan och varlborg

Någon typ: Vem var det som spydde på vem då?

ela: Jag har så jävla kul,Jag kännr mig som bambi på hal is, vi går ut

Bartendern: Nej det priset gäller bara för vissa

en kille säger till carruus: vi dansar då?
Carruuus: Nej men emma vill

Melody: Jag är hungrig

Jag orkar inte skriva om kvällen just nu är så slut bakfyllan håller i sig.. Men där fick ni några citat ifrån kvällen som förmodligen bara de som var där förstår men men.

On the boat

Jag och carruus vakna för inte alls länge sen, Taggar för ikväll. Ikväll är då allt ska hända, allt ska spåra ur det kommer bli galet. Imorn kommer det kännas som en käftsmäll men det kommer det vara värt...

Båten här kommer vi ;)

Fredag.

Idag stog en otroligt onödig skoldag först på chemat som bestod av en lektion. Usch jag tycker vi lika gärna kan vara lediga fredagar. Sluta klockan elva då kom min bästaste carruus och hämta upp mig så åkte vi hem till mig :)

Väl hemma hos mig duscha jag och packa resväskan åsådant. Hihi spännande
Sen åkta vi hem till carro kolla först lite på tv ja somna i soffan ups. Sen gjorde carruus slingor i mitt hår (blonda) det blev mycket nice :)

Sen åkte vi å köpte lite mys å körde på hennes vänner och nu myser vi i sängen.

Återkommer kanske på söndag kommer är ju i norrköping igen klockan nio på kvällen så får se om jag orkar med ett blogg inlägg då...

Glad att min vän lollo är hemma igen. Puss på dig gumman....



Torsdag.

sitter nu i soffan med pappsen å pratar lite om världen faktiskt haha. Han har klippt av två par jeans nu som ja sen vid fem ska gå bort till helen med. Så ska hon fixa till dom och även en kjol jag förhoppningsvis kan ha på mig på lördag :)

Idag har jag varit hemma ifrån skolan, Halsen har gått över till endast förkylning. ja nyser å hostar åså men vem gör inte det nu när våren äntligen har kommit. Men eftersom jag vill vara helt frisk på lördag kände jag att det är lika bra å vara hemma.

Känns dock inte bra att ja inte tränat sen i måndags, men nästa vecka får det bli dyng hårt träning helt änkelt.

Nahe ha det bra i solen. PUSSPUSS



Onsdag.

Idag har det varit en solig dag en underbar dag helt änkelt. Redovisningen idag gick skit bra. Lina var så nervös så hon höll på att pissa ner sig hehe men vi klara oss bra. Blir antingen ett g eller ett Vg på allt. Hoppas innerligt på Vg så klart.

Snart ska ja åka hem till familjen åhman och hämta deras sy maskin. Min käre far ska fixa till en kjol och göra om ett par jeans till shorts mycket nice. Min pappa är bra :)

Hoppas på att kjolen blir mycket bra så ja kan ha den på lördag.



krya på dig gumman. <3

Tisdag.

Idag när jag vakna hade jag feber och kunde inte andas på grund av halsen. Och så har jag mått hela dagen. Men pappa köpte några annurlunda sug tabletter till mig som drog ner febern och så lite iaf. Måste gå till skolan imorn för det där jävla redovisningen för projekt arbetet. hade helst bara velat legat hemma efter man ska på student kryssning på lördag.  Och eftersom jag har sovit hela dagen kan inte ja sova nu.







Tänker på dig gymman :(

Måndag.

Imorse när jag vakna hade jag nackspärr och riktigt ont i halsen kände att denna dag kommer bli ett helvete. Men så blev det inte Solen brände, nackspärren gick över träningen var skit kul (affro dans) och ja dagen i sig har varit bra. Men har dock ont i halsen vet inte vad ja ska göra för att det inte ska bryta ut. Kanske bara hoppas men vem har kommit långt på det då hehee...

nu har jag precis ätit och kollar på tvn. Ska fortsätta kolla på tv sedan blir det sängen.

Söndag.

Hopp nu sitter jag här bakfull trots allt. Hm blev en spontan utgång igår med kusin stoffe,patrik,soffe,madde,erica,lollo,Hanna,Amanda Jag hade svin kul. Mina älskade kusiner hällde i mig lite för mycket kanske men men.   Var hemma fyra tror jag.

Idag har jag å lill sis kollat på snövit och prinsen av egyptien. Jätte bra. Nu ska vi snart äta glass,banan, marräng åsånt mys pys :)

Imorn är det skola igen känns lite tråkigt men fan vill ha lördag NUNUNUNUNU kommer bli så jävla galet.

Lördag.

Idag gick jag och mamma upp 09.00 för att klockan 10.00 köra ett asyline pass. Idag var det riktigt jobbigt men så jävla skönt älskart. Skulle kört affro men vi sket i det och boka in oss ett affro pass på måndag. Vi tyckte det lät bäst så. Så typ halv tolv övningskörde jag in till stan för att hämta upp big sis, linus och kuss patrik. Och ja när jag blir nervös går det inte alls så bra. Och jag blev nervös idag när vi kom fram till ronddälen. Där börja det gå skit ja visste inte vilken växel ja hade eller nånting. Får börja öva på min nevösiten eller vad det heter säger pappa.

När jag kom hem tog jag en tupp lur på två timmar så jävla skönt. Varför är det lättare att sova på dagen än på natten ? hm

Nu har jag precis fixat iårdning mig och mamma och om ungefär 20 minuter ska vi vandra bort till folkeshus för 50 års fest. Det ska bli riktigt riktigt kul som vanligt.

Vad ska ni göra denna lördag.


Fredag.

Vakna tidigt idag det är så det är när man har en familj som går upp piss tidigt tydligen. Har varit och tränat med Hanna&Lollo idag skönt. Efter träningen åkte ja hem till mormor å snacka lite. Nu är jag hemma har pecis ätit duschat och kollar nu på top model. Ska nog bara ta det jätte lugnt kim skulle höra av sig. Och moa kommer hit efter hon jobbat. Ska nog sova där som det ser ut nu iaf. :)


Torsdag eftermiddag.

Japp nu kom jag precis hem ifrån staden. Alltid lika roligt och mysigt att träffa min carruus. Nu har ja bytt om blir att åka ner själv till gymmet klockan åtta och köra ett pass. Efter träningen hoppas ja på att få träffa madde och prata massa. Hon är bra den där madelene tycker jag så puss på dig gummsan.

Min ängel Mitt hjärta Min CARRUUS.



Torsdag.

Vakna piss tidigt idag fan ja blir så jävla arg. Jag är ju liksom jätte trött förstår inte... Snart ska jag åka in till stan å träffa min Caruus ja ska lämna cv precis överallt (pinsamt) och köpa hårfärg. När jag kommer hem ska vi bort till gymmet och träna skönt.  Kan inte alla kommentera vilka de är som läser. det var ju bara två som kommentera å en av dom skrev inte in vad han/hon hette :P

Det är ju många fler som läser så skriv nu :)

Mitt i natten.

Så här mitt i natten då ja aldeles strax ska sova slog det mig tanken att det skulle vara lite intressant att veta vilka det är som faktiskt läser min blogg. För det är ju ett par stycken varje dag iaf. Så alla som läser detta inlägg kan väl skriva en kommentar vem det är. det vore roligt så gör nu det :)

Onsdag.

Äntligen kunde jag sova länge sov till tolv SKÖNT. Ska bort till mormor snart å handla åt henne å prata lite Sen blir det ett affro pass klockan sju. Efter kanske jag ska träffa Hanna&Lollo beror på om vi orkar...

Har inte mycket mer att tillägga nu. Återkommer kanske ikväll

Kul

Känns verkligen bra.
Tack för den då...


Måndagens bilder.




















Tisdag.

Nu kom jag precis hem typ har bytt om och ska snart bort till gymmet å köra ett step pass HÄRLIGT :)
Igår var det super trevligt med mina girls. Snacka om girl snack ifrån typ fyra till halv tolv på kvällen. Älskar er tjejor.

Ikväll efter jag tränat ska jag bort till madde å leka med henne lite :)
bilder från kvällen finns på min face. Av någon andelning blev bilderna fruktansvärt små när jag la in dom här :O

Tillägg

Det blev ett kort inlägg förut fick ju lite bråttom i slut spurten. Var ju som sagt på spinning å där efter eysline förut. Å fy fan alltså för alla er som tidigare varit med på ett spinning pass vet att ja ej överdriver när jag säger att det är vägen till ett rent helvete. Fy fan det är så jävla jobbigt.. Nu är jag ny duschad och tagit på mig mys kläder... Ska strax åka in till stan och träffa Min monkii melli min prinsessa carruuu och mitt hjärta mellooo....

Jag melli å mello ska sova kvar hos mellos syster sen. så ska vi mysa massa och göra taco gratäng :)
Kommer hem imorn så idag når ni mig på mobilen....


Måndag.

bara för att jag boka in mig på ett pass idag så är det ju självklart att ja skulle kunna sova tills nu det var det ja visste liksom. nu snart ska ja som sagt iväg och träna idag blir det spinning och eysline. Efter träningen ska ja in till stan å träffa Carro.P, Melli,Mello Å sova där :) skriver mer sen för nu vart det bråttom

Söndag.

Igår var det ju som sagt lite påsk firande med släkten. vi lekte lekar mitt lag förlora jävlans men roligt var det ju iaf :) för er som inte vet kan ja tala om att minn släkt är så jävla galen. Min moster å min mamma kom på en ny fotmassage tillexempel. det ända du behöver är givet en fot ett sugrör, vatten och tandpetare HAHHAHAA jävla galningar. Grymt kul var det iaf var hemma vid halv ett.

Idag vaknade ja som vanligt piss tidigt förstår inte varför men men åkte bort till mormor och handla åt henne. ikväll vid sex ska familjen bort till familjen åhman på kvällsmat å lite söndags mys trevlans.

Lördag.

Nu sitter jag på våran altan med datan i knät å solen i ögonen och det är inte ens kallt. det är nu det händer, det är nu man får SOMMAR känslor å endast lite snö ligger kvar på backen. Så otroligt härligt. Och vet ni nu när jag skriver det här så åkte det precis förbi en geting kan det bli bättre? Så när virre å hennes pojkvän Linus kommer hit vid halv tre blir det fika på altan. Och givetvis ska vi leta efter våra påsk ägg :) Sedan vid fem ska vi åka bort till bästa Moster mia där hela släkten kommer vara samlad för att fira påsk, Det blir mat, lekar å förmodligen massa skratt det brukar det bli med min släkt. Älskar er :)

Hur firar ni eran påsk ? :)


Fredag.

Vaknade SJU på morgonen kändes ju inte sådär jävla kul, åsen när jag väl hade somnat om ringde lollo å väckte mig å stressa på som fan, en timme senare var jag hos henne. VI tog det lugnt å kolla på en piss dålig film, tog en promenad och laga lite käk åså . På kvällen var alla tjejer hos soffe å mös mycket trevlans. Nu ligger ja hemma i sängen och egentligen är det ju nu faktiskt lördag. Jag är jätte trött.

Min carruuuus har kommit hem ifrån tunisen nu min älskling :)

Torsdag.

Skolan idag var bra gjorde massor och hade även prov i projekt&företagande å ja tror faktiskt att det gick bra har den känslan iaf. Efter skolan gick ja upp till stan å köpte ett par skor och ett par leggings och en hemlig sak till mamma&pappa hihi. Nu är jag hemma sitter och väntar på att klockan ska gå.

Ska snart åka till mammas jobb hämta mitt cv åka till Ica å lämna cvt. åsen ner till gymmet å köra ett eysline pass med hannis. Det ska bli skit kul och spännande :)
Jag har beslut ångest har bokat in mig på yogan imorn men ja har ju lägnat efter sovmorgon hela veckan å passet börjar 11.50 å slutar 90 minuter senare. funderar på om jag ska avoka mig å åka ner å träna själv lite senare vet inte BESLUT ÅNGEST.

RSS 2.0