Tisdag.

Klockan är nu 09:25 och ja är hur trött som helst. nestan så ja somnar stående åså är det träning ikväll oxå usch hur fasiken ska ja orka det :/ men blir säkert piggare frammåt kvällen hoppas ja. Nu ska ja laga ugnstekt falukorv med potatis mos till alla barn. Ha en bra dag.

Måndag.

Herregud va jag var trött imorse när den där jäkla klockan ringde. men det var bara å ta på sig kläderna å cykla bort till hasselgården. idag stog blod pudding på menyn så inte mycket har det varit att göra skönt :). oxå skönt att ja tog med mig mat låda HATAR blodpudding. Slutar klockan ett idag oxå skönt dagen har gått jätte fort. När ja kommer hem tänkte ja städa lite sen bort till mormor å fixa iårdning hennes naglar och tjäna lite pengar för de är ju alltid bra att ha. Men dom får ja ju iförsej inte förrän vi ska åka till Bulgarien men men fick pengar är roligt :).
Vi hörs senare på kvällen.

Söndag

Finns inte mycket att säga om den här dagen ja mår som ja mår och som ja förtjänar är piss trött.
Men¨något som är roligare är att jenka fyller sitt 18 år idag :D stort grattis till jenka.

Lördag

Äntligen kom denna dag. Dagen började med att kim gav mig en hjärtattack tack hehe. jag drömde att ja skulle hoppa ner i en hajs gap och precis när ja ska hoppa skriker kim mitt namn, sedan var det bara att börja göra iårdning mig och kim :) sedan åkte vi ner till domino satt där med massa annat folk till halv två då vi gick bort till sporthallen. matchen börja klockan tre. det var drag på läktarn så klart. och vingen vann kommer inte riktigt ihåg resultatet men nu går dom upp till tvåan riktigt kul :). efter matchen åkte ja upp till lollo där även cicci och hanna var. vi käkade drack lite gott och prata. lite senare kom även galen pannan johnny hem och gav oss alla lite goda skratt. men vi ville ha lite mer fest så då drog vi upp till vånga och det var kul å träffa lite folk som man inte träffat på jätte länge. Mot kvällens slut åkte ja hem och sov då det verkligen behövdes :) puss på den här dagen

Fredag

först så var det då skola. sedan var jag med kim alex och johanna vi var hemma hos kim. och myste å hade det trevlans, sov kvar där eftersom vi tyckte det var den bästa lösningen :)

Torsdag.

Denna dag har varit skit mysig, vädret har varit väldigt bra. och vi har varit på gott humör :)
Inte ens på gympan var ja deppig :D.
På matrasten så gick vi till café soda och fika lite ja lina mello ela och mellos kompis frida, riktigt mysigt.
Nu sitter ja hemma å gör väl inget speciellt. ikväll ska ja antingen följa med på klubb kväll
eller kanske ja ska träffa kim, vet inte ritkigt men det fixar sig :)
hur har eran dag varit ? :)

Pusspuss

Onsdag kväll.

Har varit med jenka, å ja garvar jämt ihjäl mig när ja är med henne.
hahahaha. du är för skön. Kom hem vid typ halv nio åt å nu ligger ja i sängen ska snart sova :)



 there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day


Onsdag.

var hemma ifrån skolan idag på grund av äcklig mensvärk, blir så jävla arg för ja ska varken få mens eller mensvärk. Men nu är det bättre. senare kanske jag ska ta en prommenad med jenka åså skulle madde höra av sig sen, får se vad det blir :)

Antar att ja aldrig kommer få känna dina läppar igen,
Men det är okej.

Tisdag.

Köket idag med, tycker verkligen det är döds kul, ELLER INTE.
bara städa kvar nu sen hem å lägga mig i soffan till träningen börjar.
ska bli skönt att röra på sig :)

Give me one more night with you.


PussPuss

Måndag.

Var skit seg imorse och det var grymt nära att ja stanande hemma. men ja åkte till skolan och kom faktiskt i tid till och med. ja vad ska man säga har utvecklingssamtal nu och det är väl aldrig speciellt kul. när ja kommer hem är det soffan som gäller och kanske kanske städa om ja orkar vilket ja tvivlar på.

Pusspuss

Söndag.

Vaknade ap tidigt av att solen sken starkt in i mitt rum. Det var hörligt så då drog ja igång stereon och öppnade balkång dörren, och gjorde mig iårdning. Sen far det av till mariestad. Matchen var grymt spännande och den slutade 6-5 till vingen YEIIH :D. var väl hemma typ kvart över elva å då var det sängen som gälde :)

Pusspuss

Lördag.

jag sitter just nu och är jätte spänd första dagen på jobbet idag ju :D
Det ska bli jätte kul å jätte spännande å ja hoppas verkligen att ja är tillräckligt duktig så han vill  ha kvar mig :)
efter jobbet ska ja träffa kim å alex :)
Kom gärna och ät ikväll på eskil :)
ja är där mellan sex till åtta

Pusspuss

It must have been love.

Make-believing We're together
That I'm sheltered By your heart
But in and outside I've turned to water
Like a teardrop In your palm
And it's a hard Winter's day
I dream away.

Fredag.

Nu sitter ja i skolan, och imorse när klockan ringde var ja jätte pigg då blev ja glad å fixa till mig lite extra. :)
Hoppas på att det blir lika fint väder idag som det har varit de senaste dagarna. Idag slutar ja klockan fyra och då är ja hemma runt halv fem,fem. Ska städa i mitt rum när ja kommer hem och senare kommer folkesson hem till mig. :D
Vi ska laga käk och mysa framför tvn mm,. Jag längtar massa till imorgon då ja ska jobba :D.

PussPuss

torsdag kväll

Ja träningen gick väl bra, det var lite kallt å jävligt men annars rätt kul :).
när ja kom hem bjöds det på pannkakor och en varm dusch skönt..
Nu ligger ja i sängen och kollar på tv samtidigt som ja sitter här å försöker bli trött.
Imorn är det fredag och sara folkesson kommer hit på myskväll GUD VA KUL
det är något ja verkligen saknar.
men nu ska ja dra mig..


pusspuss

Torsdag.

Idag sov vi ungefär till halv tolv sen har vi bara tagit det lungt hela dagen. typ kollat på film å vart ute åså. Ni kör vi wii och stoffe tror han är skit duktig hehe :P. sen ska ja övningsköra och sedan träna. Ska även ringa madde ikväll och hoppas på att vi får plats i en av bussarna till matchen på söndag. hoppas hoppas. aja nu ska ja kolla på stoffe när han åker skidor.


Pusspuss

Onsdag.

Idag blev det en sov morgon till halv tolv. och när ja vakna lös solen och det var jätte fint väder :) så då cykla ja bort till blomster handeln och köpte blommor till sara folkesson och åkte å lämna dom, Ja tror hon vart glad iaf :). Sedan åkte ja hem å övningskörde lite granna. sen baka jag och syrran bröd trevligt. sedan gick ja å mötte stoffe. vi gick en sväng till eskil, Och ja fick jobb :D :D ska jobba på lördag mellan sex och åtta så då får ni mer än gärna komma dit och käka. Ja nu ska vi kolla på film sen vet ja inte vad som händer. men ha en trevlig kväll.

Pusspuss

Tisdag.

Skoldagen är äntligen slut. ska snart gå iväg mot söder tull å ta bussen hem. Så ska ja ringa till eskil å prata om sommarjobb :) sedan byta om och kanske övningsköra om pappa har tid, sen blir det träning och idag är jag skit taggad. Imorn är ja ledig och det uppskattas verkligen. stoffe kommer till mig imorn så ska vi umgås. Det har vi inte gjort på evigheter kanske ett år eller något. För några år sen var vi typ varenda dag. Så fort tiden kan förändras. Men imorn som sakt ska vi äntligen träffas. Nu ska ja dra mig :)

pusspuss

förlåt.

Varför är det så himla svårt att säga förlåt?
varför tycker man att det är pinsamt eller att man inte riktigt våga säga det ens till sina föräldrar.
Hur säger man förlåt räcker det bara med ordet sen är det ur världen?
Och varför ska man behöva säga förlåt när man själv inte anser att man gjort något fel.
bara för att den andra inte ska vara sur.?
Det där med att säga förlåt är något ja verkligen måste lära mig att säga.
visst ja kan skicka ett sms eller ringa å be om ursäkt men att stå ansikte mot ansikte
med någon som tagit illa upp för något ja sagt eller gjort tycker ja är hemskt.
det känns som ja står där framför ett lejon å vet inte vart ja ska ta vägen.
och det är faktiskt skit jobbigt.
Några bra tips eller råd ja kan få ?

Måndag

idag  var det faktiskt inte alls svårt att gå upp vilket var mycket skönt. sen när ja kom upp var det bättre väder än vad ja någonsin vågat hoppas på. känns att våren börjar komma nu ÄNTLIGEN så ja kan börja använda min nya jacka wihuuu :D
ikväll ska ja på möte då ja ska lära mig hur man förebygger skador och det är mycket bra egenskap när man spelar fotboll :) så det ska bli intressant.


I need a hero
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh fore a fight.

var tar det vägen

Det sägs att äkta kärlek mellan vänner aldrig tar slut.
Men om det nu gör det var tar kärleken då vägen?
Kan personer förändras så snabbt
så vi slutar tycka om personen?
Det där med kärlek är inget ja kan tro på längre
vad är det som händer egentligen.
Jag kan inte bara säga hejdå....

Söndag

jag har precis vaknat och det var riktigt skönt att äntligen få sova länge. Nu sitter ja i soffan och kollar på tv samtidigt som ja sitter här :)
väntar på att klockan ska bli fem så ska ja åka till sporthallen och träna det ska bli skönt :)


PussPuss


lördag

jag vet att ja lova att ja skulle skriva här under veckan. men datorn skulle promt krångla och ja orka inte lägga ner energi på det. men veckan har varit hur kul som helst. mer info hittar du på min bilddagbok emmilion där finns även bilder. nu sitter ja hemma hos linnea vi har kollat på melodifestivalen och myst. när ja kom hem blev ja oxå bjuden på tre rätters av min underbara familj. sen nu har ja garvat ihjäl mig på lilla liam som nog är övertrött hehe :)



pusspuss

fredag kväll

denna kväll laga ja å mammsen å åt crepés, crepés kommer faktiskt tvåa av mina favorit rätter. och det tyckte mamma att vi skulle äta som farväl middag. hon är väl allt för gullig. sen kom pappa hem från jobbet i ungefär tio minuter för att ge mig en puss och säga hejdå. Jag har så himla underbara föräldrar puss på dom nästan så ja blir tårögd. sen kommer lill syrran hem å ger mig min favorit chocklad å gav mig en kram för att ja ska åka. är det inte underbart. vi har kollat på lets dance och så ska det låta. och nu ska vi dra igång en film.
men ja återkommer imorgon och då sitter ja i en mysig stuga uppe i sälen.



One more night please.....




Pusspuss


Fredag

Usch vilken seg morgon. Sitter nu i datasalen på svenska lektion vill bara hem och sova.
Efter skolan ska ja hem packa ner det sista sen bara ta det lungt. mysa i soffan med min mor å far som ja kommer vara borta ifrån i en hel vecka. men det ska nog gå bra :)
återkommer senare för nu blir min lärare tokig

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt,
du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.





PussPuss


Jag vill

Jag vill vara ansiktet du ser varje gång du vaknar.
Jag vill vara den som värmer dig när du behöver det.
Jag vill vara den som du håller om varje natt å varje morgon.
Jag vill vara din på riktigt.
Jag vill i alla fall att du ger det ett försök trots alla hinder.

Torsdag

Hej hej nu har även ja skaffat mig en blogg. Och det har ja lollo att tacka för kolla in hennes blogg som ni ser på vänstra sidan :)

Idag iaf har ja varit hemma från skolan i hopp om att ja någon gång ska sluta hosta å nysa och det har faktiskt blivit bättre skönt eftersom jag ska åka till sälen på lördag. längtar så mycket..

snart ska ja till sporthallen och kolla på herrmatchen ;)

för hoppningsvis svimmar ja inte hehe.

återkommer imorgon

pusspuss


RSS 2.0