Onsdag.

Även sjuk idag, Idag kan man höra vad jag säger det är possetivt men har dubbelt så ont i bröstet idag jävla piss.. Men jag kan äta och det är ju oxå bra. Alltså bara jag inte har ont någonstans så skiter jag i vilket förstår ni? :)

Imorn ska jag göra mitt sista prov som jag är osäker på om jag kommer klara det är så jävla skit mycket men jag pluggar nu å kan ganska så mycket iaf. Skriver även inbjudningar till studenten är nu uppe i 34 stycken har man stor släkt så har man :P även en del vänner till mig och familjen med.

jag längtar så stört mycket känns bara lite surt att vara sjuk men ja borde ju bli frisk tills dess ja men det blir jag :)

Är sjukt störd på alla dessa jävla flugor å myggor oxå. ja vill döda dom alla.

Ska färga håret idag oxå så det inte är så mörkt till studenten. det enda ´som sedan är kvar är alkohol och jag kan inte bestämma mig vad ja ska köpa för något, får kolla över detta med pappsen å mammsen.

Vad ska ni köpa?

Tisdag.

Ojdå min statestik sjunker mer å mer nu när jag inte skriver. ska väl börja igen..
Idag har det regnat hela dagen men det är jag lite glad över eftersom jag ligger inne och är sjuk.

Min hals klijar då vill jag hosta då håller jag på att dö för jag kan inte andas
Jag vill prata då får jag knappt fram någon röst då hör ingen vad ja säger
jag vill kunna sova men mina egna andingar håller mig vaken då jag inte kan andas genom näsan
och när jag har öppen mun får jag host attacker eftersom det börjar klija..

problem? mjo kanske.
Å inte nog med det så börjar min student vecka på måndag
Men tills dess borde jag väl vara frisk annars är det ju stört.

Svårt att tagga men nog gör vi det alla studenter? :D

Länge sedan.

jag vet det men jag har inget att erbjuda denna blogg just nu.
Som sagt så ser min vardag lik alla de andra. enda skillnaden nu är att jag är sjuk.
Min röst gav upp å flydde hoppas hon börjar sakna mig snart å komma tillbaka.

Soffan å solen har varit mina vänner idag.

hemkskt roligt inlägg inte sant.

kan väl vara kul...

Ta fram mobilen och slumpa! :D

Alkolist: anton appelqvist
Påkörd: danne hägglöf
Nobelpristagare: Erica svärd
Strippa: Johanna rask
Fotomodell: Lina Öman
Flickvän: mormor
Pojkvän: raed
Fotbolls proffs: Alex mahrs
Stalker: Emil
Bög: Hanna hiltunen
Nästa Hitler: Johan karlsson
Porr stjärna: Knet
Hippie: Melli
Oskuld tills 30: Sis virre
Uteliggare:  De geer
Knarkar ihjäl sig: Filip S


20 maj

Det är cirka 28grader ute.
Jag har legat och solat sen halv nio imorse
Jag har bränt mig och är jävligt rädd
Men vad gör det när ja är brun om tre dagar.
Idag kommer Lollo hem<3
Idag ska ja även städa klart rummet och träna

NU snart ska ja ut å sola igen bli lite mer röd...

har inte skrivit på ett tag jag vet.

Men mina dagar består ofta av

praktik
vänner
träning

Fredag.

Var ett tag ja skrev nu fråga mig inte varför:O Sitter hemma hos min carrus nu sov här inatt.SÅ igår blev det mycket snack om allting som vanligt :)

Snart ska vi åka in till stan möta upp ela sen gå på stan en sväng. Ikväll vet inte jag va som händer men bara så alla vet fungerar inte min mobil jag kan inte ringa å ingen kan ringa till mig, Så ni vet. Så ni får ringa hem till mig om det är något jävla skit jobbigt är vad de är, Om du hanna ser detta så vill ja få tag på dig..

Favorit-låtar just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=iJhkXdOC-98&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=RGbVoDVWZsc

http://www.youtube.com/watch?v=I3D2DDxD1m0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sLSWJtxvaUY&feature=related

Tisdag.

Älskar när klockan ringer på morgonen och man inte ens är trött utan man vill gå upp ur sängen , så var det för mig idag. Så otroligt fint väder så efter skolan åkte ja bort till lollo. Vi tog ut en filt och satte oss på gräset utanför henne i typ tre timmar . Hannis kom senare oxå så laga vi taco gratäng medan vi såg en film. Nu sitter jag vid datan och känner mig happy :)

Älskar solen
Saknar sommarn
Snart den här
Jag är lycklig



Måndag.

Imorse när ja vakna hade jag så jävla ont i huvet så de fan fanns inte, Så ja ringde till praktiken å sa hej kan ja ta ledigt idag å komma på torsdag då ja egentligen är ledig, Så det fick jag snälla som dom är där. Jag vet inte vad det är som hänt med huvet men det kommer å går å är störigt.

Men huvudvärken gick över framåt eftermiddagen, Så ja åkte och träffa hanna cia och lollo alltid lika mysigt och trevligt. Hanna och jag träna oxå.  jag kan aldrig träffa mina vänner för ofta eller tröttna på dom, ja älskar dom så mycket å är så glad över att de finns i mitt liv. Vad skulle man göra utan sina vänner. Så för mig är det viktigt att vara uppriktig ärliga och att man ställer upp för varann.

De senaste inlägget undrar säkert många undrar vad hon menar, vissa vet redan. Ja det är väl kanske inte min grej att skriva på bloggen men denna helg har varit lite jobbig känslomässigt bara. Men ja hoppas ja har gått igenom det nu men det tror jag. Det känns så tråkigt bara att det ska komma upp nya grejer hela tiden När man lite grann redan gått vidare. Men livet är som det är de kommer öväntade saker rätt ofta.

Så där vill jag tack min vän Hanna Hiltunen som lyssnat och kommit med råd och allting nu när jag behövt att prata. Så tack min hannis. Och får inte glömma min vän caroline palmqvist som oxå hjälpt mig mycket de här dagarna då ja mått lite svajigt. Så ni får en varsin bukett roser.

så jävla förvirrad

Det känns så fel, samtidigt som det inte känns något alls.
Det finns ingen jag kan luta mig emot för det är ingen som förstår inte ens jag.

Det som stör mig mest är att jag saknar något jag aldrig haft.
Samtidigt som jag säger att ja inte ens vill ha det.

Hur ska någon annan veta när jag inte vet själv.
Å varför vet ja inte själv, hur ska ja då veta vad ja ska göra.

Jag ska släppa dig nu....

Varför du henne komma närmre
var hon vackrare än mig?
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte jaga dig mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut.
 



Jag vill inte bli presenterad för hennes plats är egentligen min
Det kom stunder då du bad mig sova kvar.
Jag såg med mina blå gröna ögon med blåögd blick.
Vi låg inte där på samma sätt
men varför lät du henne komma närmre… När jag väl låg där brevid dig, krama jag dig hårdare
Trodde att hon kanske skulle försvinna då.
Men förlåt jag försöker. Jag försökt å ja ska försöka vidare dina drömmar blir allt svårare att se nu och mina finns inte längre kvar Varför Lät du henne komma närmre
varför kan inte jag låta någon annan komma mig närmre
utan att tänka på din brunögda blick. Jag måste blunda för att kunna ligga kvar
Men jag ska sluta nu. Men du måste försvinna för att ja ska kunna öppna mig.
Hur ska ja då kunna vara din vän?


Lördagen.

Först grillade jag cia och kim hemma hos hanna trots att det öste ner, Men grillning är ju lika gott för det, de behöver faktiskt inte vara sol för att det ska smaka bra. Sedan drog jag hanna och kim vidare in till stan till joel storm där de var en jävla massa folk. Var där till tolv super trevligt och kul hade jag :)

Sedan skulle alla gå till spårvagnen men den missade vi. Så då bestämde sig jag moa och hanna för att vi skulle gå ner till otten. När vi kom till stockholms rondellen kom vi på att det skulle vara gott med något från MC eller moa gjorde det jag och hanna ville mest testa på idén att gå driven. Men tydligen behövs det ett fordom för att få köpa där jävligt dåligt tyckte vi. Men vi knalla vidare kom på att vi inte orka gå längre så då började vi lifta. Och det stanna faktiskt en bil som körde ner oss till otten. Snällt tyckte vi med tanke på att vi var två för mycket hahahhaa. Gratis dessutom himla snällt. Väl inne på otten var det fullt ös, vi dansa till halv tre. Då gick jag och hanna till max på vägen dit kom det en jävel som fråga om han fick slicka min fitta vem fan svarar ja på den frågan liksom. Nae där vart ja allt lite arg. Ajja vi tog lite käk mumsigt det var. Sedan kom killarna så då tog vi en taxi hem till kära blacka. Klockan halv fem låg jag i sängen :)

Men kvällen var super kul och jag är inte bakfull YES.

Torsdag/Fredag

Torsdagen spenderades på praktiken faktiskt hela dagen, Jobba först halv elva till två sedan från sex till tolv. Jag var ganska så trött när jag kom hem. Det kan ni väl tänka er när jag säger att det var cirka 85 gäster alla på en gång och alla skulle vara glada och belåtna. på kvällsmenyn står det tapas ja vet inte riktigt vad det är men det är cirka 7 tallrikar (skålar) för personer. Och i varje bord satt det fyra, sex eller 14. Kan ni bära så mycket på en gång? nä inte jag häler.

Hahhaha hade lite små panik där först. men jag bad artigt om att skippa delen att gå ut med mat för jag var ju trots allt nervös åså och det fick jag stå över. Det var en rolig upplevelse att jobba kväll och jag gör det gärna igen :)

Idag är det fredag,När jag vakna åkte jag bort till mormor å putsa hennes fönster och städa hon bjöd även på lunch. Sedan åkte jag å pappa in till habeby centrum åt lite glass och köpte alkohol. Min pappa är underbar :)

Nu sitter jag och kollar på titanic det var ett tag sen jag såg den filmen. Hanna kommer hit när hon har ätit jag är ensam hemma nemligen. Så vi ska mysa :)

Vad gör ni denna fredag?

Onsdag.

änu en kanon dag på praktiken hehe :) efter åkte jag direkt till mormor fixa iårdning lill kusinen i håret för hon skulle bli disco hehe min lilla kicka. Åkte även å handla åt mormor, Sedan hem å städa ett rum i källaren. Å ätit taco. Ja det är vad jag har gjort hitills och ja har kollat på allra sista andra avenyn avsnittet. Jag känner mig ledsen riktigt ledsen. Vad ska jag nu kolla på onsdagar det är nästan så ja får en tår i ögat på riktigt. Jag har inte missat ett enda avsnitt å ja är helt besatt.

Tisdag.

Även denna dag har varit kanon på praktiken, Lite extra trött bara. Jag önskar att ja vore as morgon pigg så mycket lättare allt vore då men så är inte läget nu. Kom hem för ett tag sen skulle ha tränat idag egentligen men aj så ont i mina knän ja har så skippar det idag. Ska nog träffa madde sen när hon å sofia städat klart någon lägenhet.





why cant I let you go?

Måndag.

Nu har ja kommit hem ifrån staden. Var på praktiken ÄLSKA ja vill ha mitt jobb där, älskar att jobba där såååååååå mycket känns typ kul att gå upp på morgonen. Frammåt gå hem dags ringde kusin cia mig så gick vi på stan, jag gick även till arbets förmedlingen för att skriva in mig där, Sen köpte jag tre par skor och en krog väska. det var behövligt.

Nu sitter jag i soffan å ska varva ner, Sen halv åtta blir det boxning med Hannis.

Söndag.

Satt på en filt med jenka ganska länge i solen vid typ konsum. Kolla när en kille sprang ifrån vånga till konsum sedan tillbaka i endast mankini jävla idiot hahahhaa såg grymt kul ut när han sprang där med rumpan bar :P
Ja sen hängde vi med mickis å kim oxå trevlans :)


Förrvirrad, eller?

Det är en sak som jag inte förstår något som irriterar så det bara klijar i hela kroppen för man vill förstå, Är du seriös? tror du på dig själv? Vart tror du att du kommer med dina lögner. Och varför står jag ut med din. Varför säger man inte ifrån varför tar man själv inte tag i det så du kan sluta? kan du sluta?

du ljuger ja du ljuger så mycket och ärligt talat tycker jag synd om dig för att ja tror på riktigt att du tror dig själv. Men mig tycks du kuna lura, Vem är det som är dum du eller jag?.

Varför ljuger man? måste man göra det ibland isåfall varför. För att man inte kan lita på den verkliga människan ? ska det isåfall behöva vara så gör du rätt då? Ja det tar kål på mig.

Okej jag ska vara ärlig jag har med ljugit ibland för mina föräldrar ibland för andra men bara i nödlägen. Och finns det nödlägen egentligen, borde man inte bli accepterad å älskad för den man är. Och har man gjort fel borde det inte vara så lätt att man bara blir förlåten.

Det har fått mig att tvila. Finns någon människa här i världen som man till 100% kan lita på och isåfall hur vet man det?, den personen har väl oxå andra personer den litar på till 100% och för det vidare den vägen. Tillslut i en sådan liten byhåla som blacka som vet sedan alla om det. Jag önskar att jag visste.

Jag har endel personer ja säger att ja litar på till 100% men ja är inte säker ändå. Är vi alla egentligen ensamma lever vi i en lögn?. Är livet en lögn? En lögn för att man ska bli accepterad. Och om man nu skulle vara 100% ärlig i precis alla lägen spelar ingen roll kommer man längre på det ?. jag vet inte och det är något ja funderar på ibland inte alls och ibland ganska ofta.  Det är läskigt och det får mig att bli mörkrädd. är jag den enda jag kan lita på? det är en fråga vi alla säkert har ställt oss.

Jag har personer jag älskar endel personer älskar jag mer än andra. Jag hoppas jag kan lita på er jag tror det men jag vet inte. Men trots det älskar jag er fortfarande.


Lördagens verklighet

Kom inte på någon vettigare överskrift men lördagen som ja beskrev skulle bli förut blev inte av så här blev det istället. Vakna var jävligt trött låg i sängen ett bra tag tog på mig kläder åkte bort till lollo där även hanna var, Vi snacka mös å kolla på honey som för övrigt är en otrolig film som berör. på kvällen kolla ja på bio med ela och carruuus, Vi kolla på shott island eller något sånt å aa vad ska man säga svårt att förklara vad ja tyckte om det. Men en psyk film som egentligen är bra men oxå så irriterande för man fattar inte. Carruuuus körde hem mig snäll som hon är så nu ligger ja i sängen å funderar.

Lördag.

Idag när jag vakna eller blev väckt av mamma för det var frukost. Men så var jag inget bakfull alls YES så himla bra. När jag kommer ner till frukost bordet berättar mamma för mig att ja blivit moster igen åt en liten flicka. Välkommen till världen min lilla prinsessa längtar efter att få träffa dig och alla andra.
jätte glad är jag. :D

Ikväll tror jag att ja å hanna å kankse madde ska gå på bio. Madde är jag väldigt osäker på men jag å hanna ska gå om hon får ett bio kort av kim hoppas :)


Fredag.

vet att det är lördag men skrev ju inget igår så gör det först. Dagen började med praktik lika kul som vanligt. Åkte hem fixa iårnding mig och åkte till hanna, var där ett bra tag åkte sedan till erica med tjejerna, Hanna det mysigt och trevligt . Endel gick ut på krogen senare en del åkte hem och jag å erica åkte till kimsta på fest. där var det väl sådär kul var där i typ två timmar sen knalla vi hem. Det var lite långt å lite kallt men faktiskt oxå lite skönt.

Låg i sängen 20 över två :)

RSS 2.0