Onsdag.

I dag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit i skogen med mamma och pappa. letat efter svamp och tagit massa kort. men jag tog bara kort och leta faktiskt inte alls efter svamp. det tycker jag inte är roligt :P
sen har jag bara varit hemma med massa tända ljus när vädret har varit sådär nu på kvällen. har precis ätit min favorit rätt pasta cabonara :) ligger nu i sängen och väntar på att idol ska börja :)

tisdag kväll.

Jao det blev som ja skrev i ett tidigare inlägg. jag å hanna åkte till kimsta jag övningskörde dit. så skönt det skulle vara å ha körkort å få åka var man vill åså puhu. ajja vi var där ett tag kände mig otroligt trött så jag hanna å kim åkte hem ganska tidigt. Har inte gjort så mycket ligger i sängen nu å glor på tv. Tänkte sova snart.

godnatt

Färg månaden.


Tisdag.

Idag är det tisdag på något underligt vis så tycker jag faktiskt om tisdagar men vet inte.
kanske för att det är just sista dagen i skolen å sen praktik ja vet inte men det känns skönt :)

Nu kom jag iaf hem precis. Hade skit ont i magen på vägen hem å fick reda på varför när jag väl kommit hem.
Och det här med nyklar är väl en förbannat jobbig grej. skulle vara skönare om man hade någon kod hem istället så man slapp bli utelåst för att man är en idiot å glömmer nycklarna.

Men jag har nog tur som har en otroligt snäll pappa som åkte hem hit å lämna nycklarna. Nu iaf ska jag strax åka bort till mormor å åka till apoteket till henne. sen ska jag nog till mattias med hanna & kim och homma hos mattias är även louise. Vet inte riktigt vad vi ska göra. men något kommer nog upp. saknar hannis så ska bli trevligt :)

Och förresten känner ni hösten. imorse såg det ut som det var natt ute. Och jag höll på å frysa ihjäl med jacka å halsduk burr. men det är mysigt.

Puss&adjö

Nice to sleep.


Jag&sängar

Jag och sängar kommer verkligen så grymt bra överens. inte så att jag ligger i sängen hela dagen nej usch. Men finns det något skönare än att lägga sig i sängen efter en lång lång å trött dag. Då Ben och fötter värker. Me love

Eller på morgonen när klockan ringer 6 på morgonen. då är ju sängen skönare än någonsin. jo ibland älskar jag verkligen å ligga å dra mig. Längtar otroligt efter helg eller varför inte lov nu när man tänker efter. inte långt kvar :)

Nu tänkte jag krama om min älskade kudde.
 ni ska inte göra detsamma så här sent på kvällen? :)

Måndag.

Tänkte skriva tisdag jag vet inte varför men ja har kallat den här dagen tisdag hela dan hehe :P
ajja skola först till klockan fem kan man ju tycka är lite försent men men får väl skylla mig själv som inte klara matten i ettan. Gör inte det misstag tjejer/pojkar.

efter skolan blev jag hämtad av lollo och mattias. Åkte hem till mattias. så färga lollo mitt hår.
Och ja vad ska man kalla färgen jag har nu hm röd,brun,orange ja vet inte riktigt är ju kanske oxå för tidigt å säga resultatet redan :)
Sen kolla vi på idol och ja det var väl det.

Nu ligger jag i sängen efter en otroligt lång dag känns det som SKÖNT!
känns dock segt att sätta klockan på 06:30 usch vilken jävla skit tid. blir å kolla vem som åker ut från idol sen sova.

Puss&godnatt.

The kind of friend.


You’re the kind of friend
Who always bends when
I’m broken like remember
When? You took my heart
And put it back together again.

I’ve been wasting time with
Clueless guys but know it’s
Over.

Let me tell you why I’m
Through. I’ve got someone
New that’s just like you….



Lollo&söndag.

Igår var jag hanna lollo och erica om hos cicci och myste på hennes altan och det var jätte mysigt med tända ljus och mycket tjej snack:)

Runt halv ett åkte jag och Lollo hem till mig å skulle sova men testa sova med lollo i en ICKE dubbel säng. det ger inte mycket sömn jävla unge. Putarsel ska ja börja kalla henne helt klart. Och så fort man puttar henne lite granna för att man ska slippa ramla ner. får man en spetsig armbåge i nyllet.

Nu tycker lollo nog att jag klagar på henne men hon vet att ja älskar henne :)
Nu sitter vi hemma hos lollo hon och jag blir kanske å gå ut till hösten en sväng men korten blir nästa helg när lite mer löv har ramlat ner :) ÄLSKA HÖSTEN :)

Nu har vi druckit kaffe latte och ätit en kaka.
Hör kanske av mig senare pusshej alla :)

Lördag.

Fan lördag och vad fasiken händer INGENTING. fast egentligen har jag ju valt det men det är inte ja som är tråkig utan det är mina pengar som inte finns :( men ja gillar mys kväll med tjejerna oxå. dock vet jag inte riktigt vart vi hamnar. men ska iaf vara med lollo :) tänkte ta en dusch hemma hos henne nu.
Tråkigt inlägg men fan nu vet ni hur min lördag ska se ut iaf hehe :P

Pusspuss

fredags mys

var ledig idag som kändes jävligt skönt. gick upp runt elva halv tolv fixa iårdning mig. sen gick jag till mormor en snabbis och snacka lite med henne :)

Sen tog jag bussen in till stan och träffa bästa melinda hon är väldigt bra :)
Sen åkte jag hem till johan och var där till halv sju eftersom att han skulle jobba natt stackarn.
Åkte hem till lollo där även hanna var. vi laga taco och kolla på idol. sen blev det tjej snack och sånt gillas mycket. nu kom även kim. blir och sitta å mysa i lollos soffa. ska även sova här. imorn vet jag inte riktigt vad som händer. tjejerna ska ju på lagfest så vad ska jag göra. hm någon som vill göra något?.
Nu ska jag vara social. pusshej


Torsdag.

Äntligen är det torsdag wihu :D. När jag och elin kom till praktiken imorse tänkte ja till och fick verkligen för mig att vi hade studiedag som även fler i klassen trodde. men vi var kvar på praktiken och får vara lediga imorn :d
sen fick vi reda på att det är nästa torsdag vi har studie dag men vi tar ut den lediga dagen imorn. grymt skönt :)


Så idag blir det att kolla lite på tv. sen hoppas ja på en lång promenad om ja orkar. sen bara ta det lungt det gillas :)


Mosters älskling




Dock väldigt dålig bild.

saknar.





Jag saknar min syster&Isak (systers barn)




Onsdag.

Det är sjukt hur fort veckorna går. men det är inget ja klagar över :).
Nu ligger ja i sängen precis hem kommen ifrån praktiken. funderar på att kanske ge mig ut å gå men vet inte än är skit trött i benen så får se.
Nu ska ja kolla på tv.


Smile for life


Måndag kväll.

Dagen/kvällen har ja tillbringat med louise och mattias vi har varit ute och letat efter lollos moppe som någon jävel har tagit. så jävla omoget. Så nu vet alla det att den är borta så håll utkik :)

Ja vad har vi gjort mer vi har kollat på idol och ätit lite mat. och nu ligger ja hemma i sängen kollar på lite tv och sitter här. Snart tänkte jag ta och sova imorn är det en ny dag att slut föra. Puss&godnatt


Dags att lämna min trygga famn,
Men jag vann en trygg hand.

Tisdag.

känner mig väldigt hängig idag. men men ska träffa lollo senare sen å snacka lite granna känner att det behövs.
men orkar inte skriva så mycket mer nu tänkte ta en liten tupp lur eller något för å se om ja vaknar till kankse tar en dusch vem vet.


Det är okej att vara rädd.

Dont cry


Big girls dont cry,
So I dont.

He is the best boy I meet.
So I dont cry becuse
he is my friend.




Love just a game.

Kärlek är nog bara ett spel i så här tidig ålder det tror jag faktiskt. Man förälskar sig i någon men innerst inne vet man att det faktiskt inte kommer hålla för evigt. Så varför tjuta över en kärlek i så tidig ålder ?. visst det är sorligt å det är förbannat härligt å ha en trygg famn. men om man vinner en vän istället då?.

Om kärleken går över till vänskap då borde det väl inte spela någon större roll eller?
jag vet inte. det kanske bara är önsketänkande just nu. Men det känns faktiskt förbannat bra.

Tack för att du finns.
Du vet vem du är
å du är bäst <3

Måndag.

har inte orkat skriva nu på ett tag. men i lördags var det iaf party hemma hos johan och det var jätte trevligt. igår blev det mys hemma hos johan med erica fors och babbo. sedan idag skola som vanligt. Lite saker har ändras idag vet inte riktigt hur ja känner för det riktigt än. men det kommer väl tror det känns bra. hoppas på det.

vänner behöver man ju faktiskt oxå.


PARTY


LÖRDAG

Sov hos lollo inatt. Kom hem vid halv ett typ åkte till affären, duscha å nu blir det att fixa iårdning sig. Taggar för party ikväll :D ska bli grymt kul sover i stan. Hörs om ja fortfarande lever efter kvällen :)


torsdag kväll

Ligger du i min säng moa åkte precis härifrån. hon kom runt sju så har vi kollat på tv. och hon har nopprat mina ögonbryn :) det behövdes.

Det känns så förbannat jävla skönt att det bara är natten kvar sen är det fredag :d sen lördag som ja längtar till as massa då blir det party hemma hos johan :)
nae nu ska ja sova puss&godnatt

Torsdag.

Äntligen är det torsdag det känns så jävla skönt att det är fredag imorn.

Har grymt ont i mina fötter idag efter en lång å tråkig arbetsdag faktiskt. idag på praktiken har det gått åt helvete. har inte haft något å göra å ja skar mig hela tiden. kommer sitta med plåster runt vartenda finger snart hehe.

Idag blir det å ta det lungt egentligen borta ja städa som jag inte gjorde igår. men finns det något tråkigare eller. så det blir nog inte så får se. :)

Torsdag morgon

Klockan är nu snart halv åtta. ja är så otroligt grymt trött så ja skulle kunna döda nån för å få sova hela dagen. men men det är bara traska upp å gå till praktiken dagen kommer gå fort iaf :)

Imorn är det freddag sen lördag :D
återkommer senare sen tänkte sova en liten stund till:)


J.K <3

Feelings


Känslan i magen äter upp mig.
Kan du inte snälla befria mig ifrån den



Onsdag kväll.

Ja vet ni vad ja har gjort idag. INGENTING och det har varit så himla skönt. bara legat och slappat. nu sitter ja och kollar på idol. Sen ska ja väl sova vart efter antar ja :) nu orkar ja inte skriva mer. hörs imorn puss



Jag har en konstig känsla,
Och ja hoppas att det
verkligen bara är en känska.

Jag&lollo


Jag och lollo i förrgår :)




Min mamma



Mamma i sina unga dagar :)


Kusin och jag


Skridskor.


Melinda Lina melody och jag åker skridskor. å va hade jätte roligt som va alltid har :)
tycker om mina tjejor




onsdag.

Skrev först tisdag vad skönt det var då å ändra å skriva onsdag istället :D

imorn är det torsdag sen är det fredag wiiih :D veckorna går nog rätt fort ändå fast att det känns för jävligt.

Idag har ja börjat i köket på praktiken å det är jätte kul. dagarna går grymt fort å man har något å göra hela tiden et känns bra.

Nu blir det att vara hemma hela dagen å bara ta det lungt städa rummet och göra lite läxor (kanske) om ja orkar hehe. NI är dåliga på att kommentera ja vill veta vad ni tycker om tatueringen ja tänkt å göra. så jobbigt är det inte å kommentera :)


Tisdag.

Sitter i skolan på näst sista lektionen. känns segt å sluta klockan halv fyra idag men men. efter skolan blir det å

Efter träningen ska ja åka hem till lollo och sova där eftersom hennes mamma natt idag med. men det är bara mysigt.

Har tagit kort idag i skolan med. sämsta var vi :p. men men orka inte anstränga oss så värst ;)

Nae nu kankse man ska försöka göra något på lektionen om man orkar det.

Och tack förresten lollo som gjort om min blogg visst blev det fint :)

vi hörs senare hoppas ja :)

måndag kväll

sitter hemma hos mattias. gör inte mycket har gjort klart hans träd på väggen blev skit snyggt. ska sova hos lollo inatt. orkar inte skriva mer :P hörs

Måndag.

sitter nu skolan irreterad, trött lite förbannad, å lite ledsen. min bussg gick halv åtta å ja av någon andelning gick upp kvart över sju å låg i sängen å tänkte att det var en hel skön timme kvar tills bussen gick. men sen koppla det skit oxå va ja fick stressa. å as hungrig är ja nu. Och nu ska vi sitta å leta efter vindruvor å vin å ja orkar inte. verkligen inte. så får se hur mycket man får gjort idag. Hejdå

Söndag kväll.

Då kom ja precis hem ifrån mattias. vi har lagat mat det blev kyckling sallad riktigt gott. sen måla vi ett stort trädd på mattias vägg det blev riktigt snyggt inte riktigt klart men man ser hel heten och det tog ett par timmar att göra :P sen kolla vi på kommisarien vid havet eller och havet vet inte riktigt vad den heter. den var bra dock besviken på att det var dubbat men men. nu är klockan mycket och tänkte sova upp klockan sju imorn usch. godnatt

Vill ha

Den här ska jag göra i oktober. men antingen ska det så family eller emma har inte bestämt mig vad tycker ni ?



Sunny beath

Jag och hanna i sunny, var tvungen å lägga upp denna. den e så fin och för er som tror att den är fixad har fel, det är den inte :)





söndag.

sitter nu i soffan och kollar på idol. är fruktansvärt trött. vet inte riktigt va som händer idag kanske bara blir å vara hemma. det vore skönt. :) hörs sen

Lördag.

ja då kom ja precis hem ifrån min johan som är bäst. :) igår när alla hade dragit satte vi på en film sen gick å la oss å myste å prata till klockan fyra ungefär. ja älskart. han kanske även ska sova här hemma hos mig inatt men det är ej säkert än :) nu iaf tänkte ja sätta på lite maskara sen kommer matte lollo å hanna å hämtar mig så ska vi till matte. laga lite krubb åså det är trevlans. men men återkommer senare.



Jag ger dig all min tid.
Bara jag är din.

Fredag kväll.

sitter hemma johan nu och kollar på 8mile. erica,madde,lollo,fors och joel åkte precis hem. vi har glott på idol och lite av en film. nu blir det som sagt film sen förmodligen sängen eller något. har inget mer vettigt att säga. pusspuss

min kusin moa

måste erkänna en sak som jag gått och funderat på länge som jag äntligen kan släppa lös och skriva.
jo, det är ju som så att min kusin moa är verkligen grym på allt. Men detta är ju ingen nyhet, för att vet ju hur intelligent moa är.


lite random;


I love to sleep

jag och blondinmoa

pooff, brunettmoa och jag.


Ha en bra dag, puss från den fett braiga emma jonsson
och puss på moa


Moa är störd

Moa: nu har jag släppt klart alien som var i min anal.
Jag:VA ?
Moa: ja var å sket.


hon är inte normal (:


Fredag.

Jahopp då var man hemkommen ifrån praktiken å det finns nog inget skönare än å lägga sig i soffan när ben å fötter värker :). kände mig lite vilsen idag faktiskt tur att ja inte var den enda hehe. ajja idag då. ska hem till mormor aldeles strax å dammsuga och skura golv å få lite pengar kanske stanna kvar å snacka lite det brukar hon tycka om. sen ikväll blir det å träffa johan å det gillar ja :) så det var de. kanske skriver något inlägg ikväll hoppas lollo är nöjd nu hehe :). vet dock inte hur man lägger in bilder men det ska ja ta reda på. Puss så länge :)

torsdag kväll

ja då var en till torsdag över då. Dagen ja var med lollo hemma hos matte. laga lite käk kolla på film och givet på idol :) vid halv tio tiden kände väl ja att det var dags för sängen så nu ligger ja i den i väntan på fredag morgon. vad som väntar imorgon antar ja att ja får återkomma med å skriva imorn då hehe :). godnatt på er puss

inte igår

ja det var väl inte igår ja skrev här direkt. men eftersom lollo tjatar så dant så ska hon väl få som hon vill :)
hopp va skriver man här då. torsdag sitter hemma å tråkar. längtar till imorn eftersom det är fredag å det gillas ju alltid :). hopp det var det hehe kanske skriver något mer ikväll tänkte komma igång med den här bloggen igen:)

RSS 2.0